soľná jaskyňa alebo more.

Príspevok v téme: soľná jaskyňa alebo more.
muura

Ahojte, náš synček má stale problémy s dýchaním. Vždy keď sme pri mori tak sa mu celkovo stav zlepší. Niekto my spomínal soľné jaskyne, no nemám s tým žiadne skúsenosti.

Poznáte niektorá a máte skúsenosti s tým prostredím? Pomáha to? A čo voľačo iné, inhalácie alebo ....? Prosím vás o malú radu alebo skôr skúsenosti.

Ďakujem.

jm.

soffa

more je more.a vies preco.lebo je prirodne.ja som niekde citala,ze v tych umelých solnych jaskyniach su bakterie,lebo nie su prirodne.ja viem ze more je financne narocnejsie ale na zdravi sa neoplati setrit.a najlepsie more pre astmatikov a alergikou je jadranske more v chorvatsku.kazde more je na nieco ine,podla slanosti.

Kýčera

Muura, a ja si zasa cením takých ľudí ako si Ty! Tých, kt. poznajú zázračné slovíčka a aj ich používajú! Kubkovi prajem skoré uzdravenie a obom/ všetkým veľa spoločnej radosti!

muura

Veľmi si cením všetky vaše rady a ďakujem. Budem sa snažiť aby sa môjmu Jakubkovi polepšilo. Ste super a ešte raz ďakujem za podporu.

Kýčera

Muura, aj Tri bodky Ti radia dobre. Je toho veľa, čo môže ešte Tvojmu synčekovi pomôcť - kúpele, speleoterapia, odparovače, mokré uteráky na radiátore, vytieranie podláh a prachu vlhkou utierkou, výmena kvetov v izbe, odstránenie záclon, kobercov a serepetiek z izby, natieranie hrudníka a chrbátika liečivými olejmi, kačacou masťou,...Skús pozorovať svoje dieťa, kedy sa mu dýcha lepšie, kedy horšie a zapisuj, čo robilo, jedlo, kde a s kým bolo, možno prídeš na to, čo to spúšťa. Ak nie, tak by si mohla skúsiť alternatívnu ambulanciu, kde by bez stresujúcich odberov zistili, či nemá v tele baktérie, vírusy, plesne, parazity, alergie,... oslabený nejaký orgán, nábeh na určité ochorenie a mohla by si prípadne svojho synčeka zbaviť ťažkostí s dýchaním. Má taký vek, že vyšetrenie bez problémov zvládne. Bývaš v krásnom prostredí s pomerne čistým vzduchom, blízko Oravy, Kysúc, Martinských holí, využi aj toto prostredie na jeho liečbu. A nemáš za čo.

muura

Jakubko mal teraz 5. Ani jeden z nás nie sme astmatici ani nemáme problém s dýchacími cestami. NAŠŤASTIE. Veľmi si cením vašej pomoci a dobrých rád. Obzvlášť ma zaujali tie soľné lampy. Trochu som pátrala a našla som v ZA tutu soľnú jaskyňu www.solnajaskyna-zilina.sk pôjdeme si tam určite sadnúť. Celkom sa však pohrávam aj s myšlienkou tatralandie, kde ma zaujala táto ich ponuka trópov na liptove www.tatralandia.sk . Čítala som o nich viac príspevkov a poviem vám, že som tomu celkom otvorená. Takže určite budem riešiť lampu, jaskyňu ale asi aj aquapark. Rada Kubkovi doprajem aj zábavu.
Ešte raz vám obom ďakujem za rady.

Kýčera

Koľko má Tvoj synček? Nie si náhodou astmatička alebo Tvoj manžel? More je vynikajúce - jód, vlhko, zmena vzduchu, to isté mu môže poskytnúť aj Pohájska. Pomôcť mu pomôže aj pobyt na horách, či jednoduchá zmena vzduchu a aj soľné jaskyne sú vynikajúce. Veľmi dobrú službu poskytne soľná sviečka a lampa, aromolampa, do kt. nakvapkáš eukalyptus, odparovanie slanej minerálky, soľná fajka,...

kafe

soľné jaskyne aj inhalácie neublížia. Prose vyskúšaj, uvidíš.
Moje deculo malo astmu a vyskúšala som strašne veľa vecí. Aj jaskyne. Možno každá pomohla len kvapku, ale dopracovala som sa ku zdraviu. Nevzdávaj sa a riaď sa inštinktom.