Ahojte, mám 19. Bola som vonku s chlapcom, s kt. som si už dlhšie písala a šli sme sa zabaviť. Mala som 2 mesačné vzťahy, kt. sa ani vzťahmi nazvať nedali. Nespala som s nimi ani nerobila "tie iné veci", lebo pre mňa to patrí všetko do intimity a človeka najprv treba spoznať nie ísť na to príliš rýchlo. A dobre som spravila, lebo by som to teraz ľutovala. Ale tiež mi niekto chýba, opora, objatie, porozumenie, to, že niekomu na tebe záleží, samota je sviňa.
Boli sme vonku, niečo sme popili a samozrejme, začal mať narážky a hocičo na mňa skúšal. Vedel, že som ešte sex nemala, ani "tie veci okolo", ale predsa skúšal obchytkávanie a pod. Vraj mi to určite zvýši sebavedomie. Išli sme na byt takej jednej babe, kt. sme tam spoznali, povedala, že si spravíme ešte nejakú párty, že má prázdny byt. Šli sme tam, ale ona bola už unavená aj s jej kamarátom a zaspali. Bola zapnutá TV a tak sme ju pozerali a ležali vedľa seba v takom pevnejšom objatí. To bol presne ten pocit, po kt. som túžila a kt. som hľadala. Celý čas sa ma dotýkal, musím povedať, že to bol pekný pocit i keď z princípu a kvôli tomu, aby si o mne nemyslel nič zlé, som sa tvárila, že nie alebo to nechcela priznať. Lenže potom ma začal obchytkávať a viac si dovoľovať. Nedokázal vedľa mňa len tak ležať. Celý sa triasol, cítila som to úplne z neho, že pravdepodobne má na to poriadnu chuť. Lenže ako som písala, nemohla som s ním nič mať, po prvé z princípu, po druhé lebo by som stratila u neho úctu. Možno ostal urazený, neviem, možno ma už von nezavolá. Ale predsa na neho neviem prestať myslieť, nechápal asi, že mi strašne moc chýbalo objatie a všetky tieto veci, preto som sa od neho nevedela odlepiť, ale on v tom asi nič viac nevidel, kedže mal vkuse tie narážky na sex. Som z toho nešťastná, ale už dávno som sa tak skvele necítila, no snažila som sa chovať rozumne.
Asi som sa chcela len vykecať a počuť váš názor. Vďaka za prečítanie.