Ahoj, je tu niekto kto prešiel na používanie iba prírodnej kozmetiky? Mojej pleti už nič nevyhovuje, nič z lekárne, nič z drogérii, tak možno prírodná kozmetika by bola to pravé. Zlepšila sa vám pleť po jej používaní?
Kozmetika na problémovú pleť
toto je perfektná maska na problematicku plet dokonca aj pri pleti s akne - notino.sk ;)
skus napriklad avene gel to je na akne alebo hydra o je tiez dobry krem ktory nepodporuje tvrobu akne ale zasenevysusuje tak pokozku ako avene gel na stranke -odkaz odstránený-
si ho mozes lacno objednat ked si uplatnis kupon a aj rychle dodanie
skus napriklad avene gel to je na akne alebo hydra o je tiez dobry krem ktory nepodporuje tvrobu akne ale zasenevysusuje tak pokozku ako avene gel
Ahoj :-) Môžem odporučiť ajurvédsku prírodnú kozmetiku z Indie. V prípade, že máš akné tak je úplne najlepšia pleťová maska Tarika, ale majú aj krémy a inú kozmetiku -odkaz odstránený- :-)
Urcite odporucam sa natriet kravskym mocom a niekedy aj lajnom. Je to sice smiesne, ale kravsky moc bohovsky pomaha proti akne.
z prirodnej kozmetiky odporucam nemecku znacku Pure Elements }ja fungujem na rade Anti-Age). tiez mam problemovu pokozku a vsetko sa mi hned odzrkadli na tvari :-( trosku pomohla zmena stravy ale najma zmena kozmetiky- idealne co najmenej chemie a konzervantov.
Dokonca aj manzel pouziva krem po holeni od nich (jemu naozaj NIC nevyhovovalo a to sme vyskusali snad vsetko), stale po holeni mal cervenu podrazdenu pokozku- btw. kraaaaasne to aj vonia xixixi
dobrý den. každa plet individuálna preto je určite treba vyskúšať. Odporúčam Bio kozmetiku alassala to je novinka na slovenskom trhu. kamennej obchode ďasa všetko vyskúšať. ja používam už mesiac. a možem povedať, ze som nadmieru spokojna :)
www.alassalabeauty.sk
Ja som skusala ozaj vsetko asi z drogerie,lekarne, vnutorny detox preparatmi a nic, aj som si davala zaslat vzorky drahych znaciek. Od leta pouzivam Elysson, je drahsia,ale vydrzi ovela dlhsie,aj 3 ci 4 mes.kazdy pripravok. Riesila som akne a vrasky,intolerantna plet az siva dehydrovana a pritom akne.... z elysson odporucam na akne protizapalive serum,posluzi ako denny krem a protizapalovu esenciu, pletovu vodu a dobry je aj odlic.olej. plet uz nemam mdlu,pekne vypnutu a aj akne sa rychlo ztratilo.
Aj ja mám problémy s akné, už som vyskúšala skoro všetko....túto kozmetiku nepoznám a rozmýšľam či do nej investovať.....hádam by mi to pomohlo