je normalne ze sa vas priatel stale vypytuje kolko sexu a ako som mala s predchdzajucimi frajermi?..on mal ale 10 frajeriek ak nie viac no proste vela..mna to nezaujima lebo je to minulost a mame sebba..ale on sa v kazdom vztahu sklamal..teraz si uz myslim ze asi ocakaval uplnu dokonalost a ked sa mu nepacilo nieco co spravila jeho byvala tak ju nechal..jeho najdlhsi vzah bol asi 3 mesiace..ak vobec..my sme spolu uz vyse roka,ano staly sa aj nam hluposti ako ked mi pisala byvali,pre mna som mu odpisala iba vo vsetkej slusnosti nic navyse...a ked sa pytal ako bolo na dovolenke s mojim terajsim som napisala ze fajn..a to mojho terajsieho rozculilo..ze preco nenapisem ako uzasne nam bolo...ja ze preto lebo byvaly mal potom neake problemy sam zo sebou,aj sa doma vyhrazal ze sa vianoc nedozije a tak...tak som mu nechcela davat dovod byt stoho nahodou nestastny ze je mi dobre..ale tento moj to nechce pochopit..no popisali si medzi sebou skarede veci aj na mna atak..no hroza...ale skoncilo tot tak ze s byvalim ziadna komunikacia...ale odtedy skoro kazdy den to moj vytahuje com s nim a tym predtym robila ako sme to robili..ja to nechcem hovorit ,ved nic dobre to nepriniesie ..tak hovorim ze dokopy nic...co je skoro aj pravda lebo smo nezila neaky bujjnym sex. zivotom...ale nepoviem mu predsa kazdy detail...len by mu to ublizovalo a ked mu nechcem nic hovorit zasa je zle..par krat sme sa uz skoro rozisli,ale da sa povedat ze sa vyhraza ze ked uz sa to medzi nami skonci ze dalsie sklamanie uz nechce ze zacne viac brat drogy alebo ze sa zabije...toto mi povedal uz vela krat..tak a teraz sa to pokaslalo aj praci...robime na jednej smene...chodil casto z mnou tak uy bolo stoho zle..jeden den,neak sme to zvladly ze budem len ja za nim chodit,mam volnejsiu pracovnu poziciu,a bu zasa zle ze ma nizke vykony..on sa uz uplne nastval na veducu ale extremne co ona donho stale picuje no hroza...neviem ako toto dopadne pojde to riesit ale neviem neviem je to uz vsetko zle..vravy ze ak mu daju vypoved alebos sa nasere a da on..ze mama dat aj ja...lebo ze ked nedam tak sa somnou rozide a bude robit to co som pisala hore..ah..krasny zivot ja nechcem datvypoved ci mam? mam ist snim a hladat si nieco nove? tazko sa mi zacina niekde uplne inde ked tu uz robim neakych7 rokov...ci je to v poriadku ma sa ist za svojim frajerom, a to o tej smrti beriem vazne lebo som to zazila uz..v rodine,byvali sa vyhrazal terajsi a esteaj otec ked ma vypite trepe ze on sa asi musi obesit..krasny zivot..uz chcem pokoj ..niekedy ma napadne ze keby som to ja ukoncila bolo by to najlepsie..ale viem co som si zazila a neurobila by som to mame a bratovi..lebopotom zuivot moze byt pekny ale uz navzdy nie kompletny a uplne stastny..ospravedlnujem sa za dlzku ale neviem skym samam poradit..ano terajsi ma naucil prejavovat city a dost veci...som mu dacna ale uz neviem ako sa toto skonci..
priatel a vsetko zle..
Tvoj frajer je citovy vydierac presne taky ako som mala ja len ja som od neho utiekla po 3 mesiacoch aj to ds obdivujem ako som to zvladla preboha ty naozaj zvazujes dat vypoved koli cloveku krory ta takto manipuluje a za nic nestoji len za tie nervy ? A to vies ze pri nom budes na nervy stale? Stale bude mat v sebe samonaserny system a bude sa pytat na tvojich byvalych aby s teba robil zloducha a zo seba pana uzasneho .tvoj frajer a moj ex to su ti najhorsi ludia na svete dievca a ty by si sa mala cim skor rozist. Nieje nic horsie nez manipulator a citovy vydierac mna moj ex otravoval este aj dlho po rozchode a rozpraval o mne blbosti pretoze neznesie fakt ze sa mu nejaka zenska nedala manipulovat :) skory rozchod prajem pretoze ked to nespravis budes trpet stale ! To nieje laska aj keby ti on tvrdi neviem co on si proste nasiel babu ktoru manipuluje a to ho nesmierne tesi.. Nic ti nestoji zato aby si s nim zostala pretoze by ta totalne uslapal ako osobnost.
Tvoj frajer je citovy vydierac presne taky ako som mala ja len ja som od neho utiekla po 3 mesiacoch aj to ds obdivujem ako som to zvladla preboha ty naozaj zvazujes dat vypoved koli cloveku krory ta takto manipuluje a za nic nestoji len za tie nervy ? A to vies ze pri nom budes na nervy stale? Stale bude mat v sebe samonaserny system a bude sa pytat na tvojich byvalych aby s teba robil zloducha a zo seba pana uzasneho .tvoj frajer a moj ex to su ti najhorsi ludia na svete dievca a ty by si sa mala cim skor rozist. Nieje nic horsie nez manipulator a citovy vydierac mna moj ex otravoval este aj dlho po rozchode a rozpraval o mne blbosti pretoze neznesie fakt ze sa mu nejaka zenska nedala manipulovat :) skory rozchod prajem pretoze ked to nespravis budes trpet stale ! To nieje laska aj keby ti on tvrdi neviem co on si proste nasiel babu ktoru manipuluje a to ho nesmierne tesi.. Nic ti nestoji zato aby si s nim zostala pretoze by ta totalne uslapal ako osobnost.
Je až zvláštne, že som si niečo tak dlhé prečítal až do konca, ale prečítal :)
Je to tvoj život. Máš svoju hlavu a rozhoduješ sa podľa seba. Možno by niekto s frajerom odišiel aj na kraj sveta, možno by mu niekto porozprával detaily intímneho spolužitia s bývalými partnermi, možno by mu toho trpel aj viac...kto vie? Ale sme rozdielni a ty máš svoju hlavu, svoje návody a nikdy, nikdy sa nerozhoduj podľa toho, čo prežili iní. Vždy sa rozhoduj podľa seba. Áno, je dobré vypočuť názor ostatných, čo by urobili a ak niečo podobné prežili, tak si vypočuť ich radu...ale čo ak to, čo prežívaš ty, prežil aj niekto iný? A tomu niekomu to nedopadlo dobre? neusúdiš z toho, že ani tebe to dobre nedopadne? Podľa mňa si zbytočne písala niečo tak dlhé ale tak uvidíš. Ja ti neporadím, pretože v podobnej situácií som nebol. A moju dedukciu najskôr čítať nechceš, pretože bude kontraproduktívna. Je to tvoj život a tvoja cesta. Všetky tvoje rozhodnutia sú v daný moment, kedy sa rozhoduješ tie najlepšie, tak žiadne z nich nikdy neľutuj. Ak ťa tie rozhodnutia a následné činy spravia šťastnou, tak je fajn, ak prinesú opak je tiež fajn, pretože pochopíš oveľa viac, ako keby si bola len šťastná.
Čo máš robiť vieš len ty sama a podľa toho sa riaď. Poznáš ten príbeh s mincou?
Ak sa nevieš rozhodnúť, tak si skús hodiť mincou. je jedno na ktorú stranu minca dopadne, dôležitejšie je to, na ktorú túžiš, aby dopadla ak je minca vo vzduchu :)
Tak veľa šťastia a menej trápenia ti želám
Precitaj si svoj prispevok po sebe 1raz. Dva razy. 10 krat. Kludne aj 100x 1000x.
Az kym ti v hlave nezaznie zvoncek a zobudis sa, precitnes
Tvoji byvali su tvoja vec a jemu to len ublizi, urcite by som mu nc nehovoril. Uz tak ziarli jak pes. Spravne som precital ze berie drogy? To s nim vidis aku buducnost?
Ty si vyberas nevhodnych partnerov a tento je uz uplny extrem. Nevydrzal so ziadnou frajerkou, nevydrzi v praci, nevydrzi s nikym a vsade ma a bude mat konflikty. Je len na tebe, ci sa nim nechas stiahnut ku dnu alebo sa ho pustis a zachranis sa. A nemusis sa bat, neublizi si, na to sa ma prilis rad, len ta citovo vydiera aby si robila presne to, co chce on.