Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo by ste robili s týmto problémom v láske?

Príspevok v téme: Čo by ste robili s týmto problémom v láske?
marek1997

Prajem pekný deň,všetkým ,kt. toto čítajú :) Ďakujem , za venovanie chvíle vášho času môjmu problému.Tak teda prejdem k nemu.
Vec sa má tak, že som spoznal úžasne dievča, kt. je naozaj naozaj iné , než devy pred ňou.Má 16 rokov a ja 18(čoskoro 19).Mal som síce veľa dievčat, no s ňou to nie su len povrchné city.Bohužial , jej rodičia si myslia, že mi ide len o to jedno.Pôsobím na nich týmto dojmom alebo ma predchádza povesť neviem. S rodičmi si to nemám ako vysvetliť, nemajú ma proste v láske, šanca na stretnutie s nimi nulová. To by ma ani tak netrápalo lenže, dievča,kt. stále milujem, sa rozhodlo, poslúchať a rešpektovať rodičov , kt. jej zakazujú sa so mnou stretávať.Na základe ich želaní sa so mnou rozišla.

Ano viem múdre dievča, poslúcha rodičov a nerebeluje. Lenže ona vie, že z mojej strany je to o láske a nie o sexe a mňa strašne bolí, že sa rozhodla takto. Nechcem predsa aby za mnou utekala z domu aby som si ho mal kam strčiť.Nechcem aby z neho vôbec utekala,chcem aby sme sa hoci len raz sa týždeň stretli a mohli sa rozprávať z očí do očí.No ona má z rodičov aj strach.Moja kamáratka ma doma podobnú situáciu, no tá sa so svojim priateľom stretáva tajne hoci riskuje.Dievča mi povedalo, že so mnou chce ostať v kontakte a naznačilo, že keď sa situácia upokojí , tak sa mi ozve.

Nechcem aby ste si mysleli, že som sebec, kt. myslí len na seba. Myslím aj na ňu a nechcem , aby to mala doma zlé, no trocha ma sklamalo, že sa rozhodla, poslúchať mamu , otca bezpodmienečne a je veľmi ťažke sa necítiť ako jedna z možností, kt. má čakať, kym si ona dá dokopy veci.Pri inej , by som ani na sekundu neváhal a poslal ju do teplých krajíín, ale ju milujem a viem , že jej podobnú tak skoro nenájdem.Myslíte, že mám čakať? Nechcem medzitým , behať za inými a potom jej o pol roka , rok vravieť ako ju milujem.

Wienetta

Ak ju naozaj miluješ tak vydrž. Rodičia si Ťa budú vážiť a ona tiež. Mnohonásobne sa Ti to vráti. Len to rob tak aby vedela že na ňu čakáš a nie aby si myslela, že si to vzdal. Držím palce!

Jana1987

Ked nanu pockas tak tym dokazes ze ju mas naozaj rad...ale chapem jej rodicov ma len 16 to je strasne mlada ma kopu casu :) kolkokrat sa este v zivote zamilujete deti ;)

kafe

áno, myslím, že máš čakať. A dokázať to nielen jej rodičom, ale aj sebe, že fakt sú v tom hlbšie city. Že si trpezlivý a vytrvalý, že dokážeš rešpektovať svoje dievča i jej rodičov (veeeľmi užitočné). A ak to ustojíš, to čakanie sa ti mnohonásobne vráti.
Len či niečo také naozaj dokážeš, chlapče. Ja ti držím palce.

Filip TT

ja som mal nieco podobne. Moje dievca vsak malo plno zaujmov a aktivit, takze to bolo jednoduche. Pridal som sa do tych akcii kde bola ona - napr. hrala ochotnicke divadlo, chodila na tanecny kurz a tak. Takze som si s nou aj zatancoval a zahral divadlo. Zabavnejsie nez sediet pri kave :) . Teraz je moja manzelka.