Čo by ste robili s týmto problémom v láske?

Príspevok v téme: Čo by ste robili s týmto problémom v láske?
marek1997

Prajem pekný deň,všetkým ,kt. toto čítajú :) Ďakujem , za venovanie chvíle vášho času môjmu problému.Tak teda prejdem k nemu.
Vec sa má tak, že som spoznal úžasne dievča, kt. je naozaj naozaj iné , než devy pred ňou.Má 16 rokov a ja 18(čoskoro 19).Mal som síce veľa dievčat, no s ňou to nie su len povrchné city.Bohužial , jej rodičia si myslia, že mi ide len o to jedno.Pôsobím na nich týmto dojmom alebo ma predchádza povesť neviem. S rodičmi si to nemám ako vysvetliť, nemajú ma proste v láske, šanca na stretnutie s nimi nulová. To by ma ani tak netrápalo lenže, dievča,kt. stále milujem, sa rozhodlo, poslúchať a rešpektovať rodičov , kt. jej zakazujú sa so mnou stretávať.Na základe ich želaní sa so mnou rozišla.

Ano viem múdre dievča, poslúcha rodičov a nerebeluje. Lenže ona vie, že z mojej strany je to o láske a nie o sexe a mňa strašne bolí, že sa rozhodla takto. Nechcem predsa aby za mnou utekala z domu aby som si ho mal kam strčiť.Nechcem aby z neho vôbec utekala,chcem aby sme sa hoci len raz sa týždeň stretli a mohli sa rozprávať z očí do očí.No ona má z rodičov aj strach.Moja kamáratka ma doma podobnú situáciu, no tá sa so svojim priateľom stretáva tajne hoci riskuje.Dievča mi povedalo, že so mnou chce ostať v kontakte a naznačilo, že keď sa situácia upokojí , tak sa mi ozve.

Nechcem aby ste si mysleli, že som sebec, kt. myslí len na seba. Myslím aj na ňu a nechcem , aby to mala doma zlé, no trocha ma sklamalo, že sa rozhodla, poslúchať mamu , otca bezpodmienečne a je veľmi ťažke sa necítiť ako jedna z možností, kt. má čakať, kym si ona dá dokopy veci.Pri inej , by som ani na sekundu neváhal a poslal ju do teplých krajíín, ale ju milujem a viem , že jej podobnú tak skoro nenájdem.Myslíte, že mám čakať? Nechcem medzitým , behať za inými a potom jej o pol roka , rok vravieť ako ju milujem.