vyhadzana z makeupu

Príspevok v téme: vyhadzana z makeupu
nikinka22222

Ahojte, viete poradit aky skusit makeup? mam celkom fajn plet, akurat na brade sa zvyknem vyhadzat... ked niekam idem a chcem si dat makeup na skraslenie pleti + zakrytie brady ... vyhadze sa mi brada este viac..skusala som par druhov makeupov a vzdy som sa vyhadzala, najskor som si kupila len BB krem, kedze mam relativne ok plet... vyhadzala som sa, kupila som si klasicky makeup a bolo to o tom istom...viete poradit + aj nejaky puder? plet mam zrejme zmiesanu - miestami je mastna a miestami sucha...

dakujem za rady

Luddkaa

Este je taka moznost ako krem, ktory sa pouziva pod make up. Cize klasicky denny krem, ktorym sa najprv natries a nan uz nanesies lahky make up. Napr. zensenovy krem alebo iny prirodny krem ale treba ho riadne rozotriet aby sa vstrebal do porov. Potom sa mozes nalicit. Ale ja osobne si myslim, ze ked toto nepomoze konzultuj kozmeticku.

viva viva

Skús Vichy Dermablend. Stojí síce okolo 20 eur, ale stačí ho málo, lebo perfektne kryje. Ja som tiež alergik na dekor. kozmetiku (niekedy zle zareagujem aj na hypoalergénnu kozmetiku) a tento mne úplne už roky vyhovuje. Balenie vydrží veľmi dlho. Je perfektný.

Malá Ninja

Pokiaľ nemáš veľké problémy s pleťou, máš jednotnú pleť a nepotrebuješ toho veľa zakrývať, tak ti radím s make-upmi ani nezačínať, aspoň nie s tými bežnými z drogerky s obsahom silikónov alebo ropných sra*iek označ. ako parrafinum liquidum, mineral oil, petrolatum...,vďaka ktorým pleť síce vyzerá lepšie, vyhladenejšie ALE...nestojí to za to, z dlhodobejšieho hľadiska si pokazíš pleť (to isté platí aj pre krémy s ich obsahom). Skôr siahni po nejakom prírodnejšom make-upe. Tie síce poskytujú zväčšia len veľmi slabé jemné krytie, ale ak naozaj nemáš veľké problémy s pleťou, tak by ti to malo v kombinácii s korektorom stačiť. Ja by som ti naopak doporučila vyskúšať alverde mineral make-up, ten v tubičke, podľa potreby napr. aj v kombinácii s púdrom. Podľa mňa za tú smiešnu cenu je to celkom obstojný make-up....alebo Zao make-upy, ale tie sú pomerne drahé, cca 30 eur v original balení a tuším 25 eur za náplň. Ja som si kúpila náplň, nepotrebujem to mať v tej peknej "dózičke" a bol veľmi fajn. Konkrétne ho kombinujem s uvedeným alverde make-upom lebo som úplne netrefila farbu a potrebovala som svetlejší odtieň do neho. Ja mám naopak pocit, že z alverde sa dá nájsť pekný svetlý odtieň pre veľmi bledú pleť a o Zao už ani nehovorím.

Kýčera

Zdá sa, že si alergická na make-upy. Ak si ich ešte navyhodila, tak si ich daj pred seba a hľadaj, čo majú spoločné, na čo si reagovala. Ak to objavíš, tak máš vyhraté. Môžeš vyskúšať taký, kt. túto zložku nebude mať a uvidíš.

nikinka22222

rozmyslala som o alverde.. cenovo je dostupny, akurat ze mam prilis svetlu plet a citala som ze aj ten najsvetlejsi je dost "oranzovy" tak neviem..mate skusenost? viem ze su na neho dost negativne ohlasy.. ale vraj ked sa nanasa na nakremovanu plet tak je super - tu mam sice tiez problem, ze ani krem som zatial nenasla, ktory by mi robil dobre :D (hrozne s mojou pletou :D) ... tak neviem asi by som skusila ten..

nikinka22222

dik, to mi nenapadlo :D .. chodim, len kedze som dlhodobo odcestovana tak neviem kedy najblizsie sa k nej dostanem.. kedze chodim len niektore vikendy domov a cez vikend nie vzdy robi :) ale zatial skusim nejaky na "prirodnejsej baze" a uvidim co to da...asi treba skusat a vydrzat ..

nikinka22222

miss sporty tusim to bol bb krem, potom od garnier bb krem.. a tiez nejaky makeup od garnieru.. skusala som aj od astoru...

ono pravdupovediac malokedy pouzivam makeup...resp takmer vobec..ale rada by som mala aspon nejaky, ktory ked si chcem dat, nebudem musiet davat svoju plet po nom dokopy dva tyzdne... neviem aky skusit .. vcera som pozerala v dmke od alverde nejake ale nezaujal ma ani jeden