Pokiaľ nemáš veľké problémy s pleťou, máš jednotnú pleť a nepotrebuješ toho veľa zakrývať, tak ti radím s make-upmi ani nezačínať, aspoň nie s tými bežnými z drogerky s obsahom silikónov alebo ropných sra*iek označ. ako parrafinum liquidum, mineral oil, petrolatum...,vďaka ktorým pleť síce vyzerá lepšie, vyhladenejšie ALE...nestojí to za to, z dlhodobejšieho hľadiska si pokazíš pleť (to isté platí aj pre krémy s ich obsahom). Skôr siahni po nejakom prírodnejšom make-upe. Tie síce poskytujú zväčšia len veľmi slabé jemné krytie, ale ak naozaj nemáš veľké problémy s pleťou, tak by ti to malo v kombinácii s korektorom stačiť. Ja by som ti naopak doporučila vyskúšať alverde mineral make-up, ten v tubičke, podľa potreby napr. aj v kombinácii s púdrom. Podľa mňa za tú smiešnu cenu je to celkom obstojný make-up....alebo Zao make-upy, ale tie sú pomerne drahé, cca 30 eur v original balení a tuším 25 eur za náplň. Ja som si kúpila náplň, nepotrebujem to mať v tej peknej "dózičke" a bol veľmi fajn. Konkrétne ho kombinujem s uvedeným alverde make-upom lebo som úplne netrefila farbu a potrebovala som svetlejší odtieň do neho. Ja mám naopak pocit, že z alverde sa dá nájsť pekný svetlý odtieň pre veľmi bledú pleť a o Zao už ani nehovorím.