mam taký problém, že nemôžem pretiahnuť predkožku pri erekcii - ide len do väčšej polovice a to aj tak len so silou. V normálnom stave to ide bez problemov. Som ešte panic a chcel by som vedieť, aky to môže mať dopad na môj sex. zivot. Treba to riešiť obriezkou? Pri urologovi som uz raz skôr s týmto problémom bol, ale predpísal mi len masť a vôbec mi nepomohla. Kedze nemam dievča, tak som to príliš neriešil a v poslednom čase ma to už začína stvať. Tak isť na tu obriezku ? čo myslíte, alebo si skusiť zaobstarať sex. pomôcku - umelu vagínu a vyskušať, ake by to bolo. Je to podobne skutočnému sexu? vdaka
Zuzena predkozka, umela vagína
Môj stary otec mal tiez tento problem no a vzhladom k tomu ze sa narodil pred druhou svetovou? vtedy ta medicina bola taka aka na tu dobu bola jednoducho poradil mu jeden felciar (sarlatan). Po zotmeni slnka môj stary otec vyhladal jedneho včelara a tento svoj problem strcil do ula a poriadne pobuchal mal stastie ze si pred tym dal medzi zuby papek inak by si bol asi odhrizol jazyk.......
Celu noc od bolesti nespal a reval no rano ked bolo trosicku vidno tak mu ta predkozka hýrila vsetkymi moznymi farbami hlavne bola obrovitanska a podobala sa na mensi karfiol po case predkozka odpuchla no nie uplne na konci penisu mu ostala ako slepacie vajce hrca...... Noooo a moja mamka pochadzala z desiatich zdravych deti a my vnuci mame od tedy s predkozkou pokoj akurat mame kazdy taku zalud ako slepacie vajce. moja zena si na tu hrcu nikdy nestazovala ba prave naopak. Tot môj zazitok s predkozkou......
Na umelu vaginu sa vykasli živa je lepsia .
Najlepsia je obriezka bude to citlive , ale po case sa Ti to utlmi a Tvoj sex bude parada, dlhsie vydrzis lebo citlivost na žaludi sa podstane znizi, neviem kolko mas rokov Ja by som nevahal a cim skor si to dal urobit, Skoda že moji rodicia boli v tomto smere tabuizovani o tomto probleme treba s detmi otvorene bez predsudkov hovorit.V arabskych krajinach to robia kazdemu chlapcovi .S predkozkou su len problemy zapaly, uklada sa pod nou necistota a moc.