Poziciala som peniaze, ako ich ziskat spat.

Príspevok v téme: Poziciala som peniaze, ako ich ziskat spat.
smileybaska

Ahoj ludia,

chcela by som od vas radu. poziciala som kamaratkynej mame peniaze na najom v maji 2015 a splatnost mala byt 25.08.2015.jej mamu som poznala takze len tak cudziemu cloveku som to nepoziciavala. nezaslala ani cent ani nic a ja som vtedy isla na dovolenku a peniaze som potrebovala. poslala ich den pred odchodom z dovolenky. ale iba 500 eur. celkova suma pozicania bola 1400 eur. a je januar a ani cent. zmluvu nemame jedine mailova komunikacia kde je spomenuta suma kolĺko som jej poziciala aj kolko mi ma vratit a podobne. pri predavani penazi som mala svedka a ked som jej chcela dat podpisat zmluvu povedala ze je uz neskoro ze ona to nepodpise. ale to vsetko je spomenute v tych mailoch. a este k tomu sa mi ona vyhraza policiou a ze na na posle svojich pravnikou a uraza ma skoro v kazdom jednom maili ako jej nesiaham ani po paty a podobne. bola som s tym na polici ale ti nemozu nic spravit preto ze to nie je ani podpoved nakolko uz nejaku sumu zaslala. stale sa vyhovara ze peniaze posielala ale v banke sa nieco stalo, potom ze riesila reklamaciu a banka peniaze posiela a to bolo este v oktobri a ziadne peniaze nedosli. surne tie peniaze potrebujem a ona nie je schopna ich zaslat. stale si melie to svoje ze banka a podobne a po novom jej ukradli penazenku. co robit v tomto pripade? viem ze obratit sa na exekutora ale nemam navyse peniaze.prosim poradte mi lebo uz som vazne zufala. a ano viem bola som strasne sprosta a taku chybu uz urcite neurobim. dakujem za kazdu radu