takze pre vsetkych ktori maju problem takto chulostivy ako je cervenanie sa na tvari tak odporucam tento pripravok...je drahy ale da sa zohnat aj vzorka...drzim prsty a nikomu to nezelam..
-odkaz odstránený-
napiste ci vam to zabralo
cervenanie sa - riesenie
adept ano je to presne tak v mojom pripade to urcite ide zvnutra, cize jedine asi psycholog :(
Co ste cervenanie je psych. zalezitost.Ide to z vnutra . Ak je cervenanie z citlivej pleti , je to kozmeticka vada , v tom pripade krem moze zabrat ,mozno pomoze jedine v tom , ze si nahovoris mam krem nemam sa cervenat .taka autosugescia .To zaberie .snad
bio, ja som to neskusala, ale je rozdiel mat citlivu plet a cervenat sa z hanby, alebo rozpakov. Preto si myslim, ze to nepomoze. Ale čo ak... :)
Ja sa cervenam dost teda a to ked sa hanbim alebo tak, no cervenam sa aj ked sa len trochu zohnem :) dobre mi prekrvuje :D ja keby som to vyskusal tak by som zistil ci to pomaha ked sa clovek cervena od hanby a ked nepomôze to tak uz asi iba psycholog.
Ja som ho vyskusala(kedze mam normalnu, aknoznu, mastnu a citlivu plet-to vsetko na jednej tvari:), dostala som od koznej 2 take male tubicky zdarma, bol dost mastny, ale zeby pomahal na cervenanie, to by som nepovedala (ale to len typujem, lebo ja sa NIKDY necervenam)
to som este nepocula ze proti zapýreniu by boli tabletky:-D.. ja mam doma kopu kremikov na citlivu plet.. ale na toto mi este ziaden nezabral..hmmmm
Ahoj pupavka, ale ani ty si to este nevskusala vsak? Ak to niekedy vyskusas tak sa ozvi alebo nakoniec ty mozno ani nemas ten problem neviem, ale ak vyskusam ja dam vediet :)
ja si tiez myslim, ze tento pripravok pomaha len pri podrazdeni pleti a naslednom scervenani a nie pri cervenani, ku ktoremu dochadza pri urcitych situaciach, napr. trema, rozpaky,...
Tak by ma to zaujimalo ci by to zaberalo aj v mojom pripade ked sa zacervenam od hanby a tak ci to tiez pomôze ci to nie je len na citlivu plet napr. ked niekomu zcervena plet od vetra alebo tak, no neviem ci to na emocie ako je hanblivost zabera, je to dost drahe, mam v plane to vyskusat.