Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chyba mi laska

Príspevok v téme: chyba mi laska
lule657

Nedavno som spoznala chlapca ,ktore ten typ ktory sa raz prevadza a musi byt stredobod pozornosti,odmietala som ho ,kedze bol zadany ...neskor sa s nou rozisiel a zacal ma balit ,velmi sa mi nepacilo ,ze hned po rozchode hladal utocisko u mma ,tak som ho dost odmietala ....tvrdil ,ze ma lubi ,ale neverila som prisiel mi ako kurevnik ,zial raz ma aj hnusne podrazil a vysmial sa mi....vtedy som s nim ukoncila komtakt? A tak sa pytam ,preco na nho kazdy den myslim ,na jeho bozky a dotyky ..... Nemozem na nho zabudnut aj ked viem ,ze on na mna kasle a pravdepodobne ma chcel len do postele..........mam skor pocit ,ze mi chyba laska a porozumenie :(

menoniejedolezite

Ahoj, mám 19, toto poznám a úplne ťa chápem, aj ja som tu chcela pred pár dňami prispieť. Bola som vonku s chlapcom, s kt. som si už dlhšie písala a šli sme sa zabaviť. Mala som 2 mesačné vzťahy, kt. sa ani vzťahmi nazvať nedali. Nespala som s nimi ani nerobila "tie iné veci", lebo pre mňa to patrí všetko do intimity a človeka najprv treba spoznať nie ísť na to príliš rýchlo. A dobre som spravila, lebo by som to teraz ľutovala. Ale tiež mi niekto chýba, opora, objatie, porozumenie, to, že niekomu na tebe záleží, samota je sviňa.

Boli sme vonku, niečo sme popili a samozrejme, začal mať narážky a hocičo na mňa skúšal. Vedel, že som ešte sex nemala, ani "tie veci okolo", ale predsa skúšal obchytkávanie a pod. Vraj mi to určite zvýši sebavedomie. Išli sme na byt takej jednej babe, kt. sme tam spoznali, povedala, že si spravíme ešte nejakú párty, že má prázdny byt. Šli sme tam, ale ona bola už unavená aj s jej kamarátom a zaspali. Bola zapnutá TV a tak sme ju pozerali a ležali vedľa seba v takom pevnejšom objatí. To bol presne ten pocit, po kt. som túžila a kt. som hľadala. Celý čas sa ma dotýkal, musím povedať, že to bol pekný pocit i keď z princípu a kvôli tomu, aby si o mne nemyslel nič zlé, som sa tvárila, že nie alebo to nechcela priznať. Lenže potom ma začal obchytkávať a viac si dovoľovať. Nedokázal vedľa mňa len tak ležať. Celý sa triasol, cítila som to úplne z neho, že pravdepodobne má na to poriadnu chuť. Lenže ako som písala, nemohla som s ním nič mať, po prvé z princípu, po druhé lebo by som stratila u neho úctu. Možno ostal urazený, neviem, možno ma už von nezavolá. Ale predsa na neho neviem prestať myslieť, nechápal asi, že mi strašne moc chýbalo objatie a všetky tieto veci, preto som sa od neho nevedela odlepiť, ale on v tom asi nič viac nevidel, kedže mal vkuse tie narážky na sex. Som z toho nešťastná, ale už dávno som sa tak skvele necítila, no snažím sa chovať rozumne.

kafe

myslíš na neho každý deň, lebo tie dotyky a bozky sami o sebe boli krásne. Blízkosť druhého, intímna blízkosť robí každému človeku dobre. V tomto nie si žiadna výnimka.
Ale ver tomu, že keď si ho odmietla, je to to najlepšie, čo si mohla urobiť. Ublížil by ti oveľa viac, šťastná by si s ním bola iba pár okamihov. Máš rozum a používaš ho, to je naozaj zriedkavé. Gratulujem ti, buď na seba pyšná.
A na krásne bozky a dotyky mysli kľudne aj ďalej. Len si predstavuj že sú od úžasného, hodnotného chalana, s ktorým máš možnosť byť šťastná dlllllho a správa sa k tebe ako k lejdy :) Neboj, nájde sa aj taký.

cicilka

zli chlapci nam z mysle nikdy nezmiznu, stale sa k nim aj po rokoch v spomienkach budeme vracat, ale mysli na buducnost :)

ktovie

zrejme vsetko co si napisala sedi a sama si si na vsetko spravne odpovedala.

Urcite hladas lasku a porozumenie a je dost pravdepodobne, ze v nom by si sa sklamala. Zazila by si, ake je to mat zlomene srdce.

Tym dotykom a bozkom za tychto okolnosti bolo sa dobre tiez vyhnut. Davali ti pocit vztahu a ten ti zostal. No je to smutne, ked si clovek sam pred sebou musi priznat, ze bozky, ktore dostal boli falosne.

Ale nastastie si rozumna, takze si predisla vacsiemu a bolestnejsiemu sklamaniu.