psychika

Príspevok v téme: psychika
anabela ksj

ahojte , neviem kde zacat ,,, potrebujem poradit ,,, neviem co sa mi deje ,,, ale zacala som sa divne citit ,, ako keby ma opustala psychika ,, mam 30 rokov a citim ako sa to zhorsuje ,, stale odolavam ist k psych..no moj problem je ze ma vsetko trapi co sa deje oklo mna ,,,vsetko zle co si precitam ,teda necitam ,ale odvsadial to na vas vyskakuje ,, vsade sama brutalita ,,, hlavne ma trapi ked sa pacha zlo na detoch a zvieratach ,,to ma dokaze tak rozladit ze mi doslova pride zle od zaludka ,,uplne mi ide srdce urvat ,, strasne ma trapi zloba na tomto svete..alebo ked niekde zacujem ako sa niekto bavi o chorobach a umrti pride mi zle ....... pocitujem aj strasny strach o svoje dieta ,, mam zle myslienky ,, divne ,, strasne ma to vsetko trapi ,,, a neviem sa vzchopit,,, viem ,ze taketo stavy nemam, ked som zalubena ,vtedy clovek lieta ...,ale to momentalne nie som . ani neplanujem ,lebo som vydata , ale nic ma netesi ,, ani manzel ,, nevie ma rozmaznat ,, nevie ma potesit ,,, a ja citim ako chradnem .. som znamenie rak ,, a to su velmi citlive povahy a ja sa po psych stranke citim strasne negativne ,,,a chcem to zmenit ,, lebo viem ,ze co clovek vysiela to aj prijima ,, a ja sa neviem vzchopit k pozitivnemu mysleniu ,, zacinam si namyslat ze mam nejaku psych vadu ktora patri do ruk psych :( kupujem si sedativ PC ,,ale to mi moc nepomaha ,, ziadne drogy neskusam !!! v ziadnom pripade ,,, trocha cerveneho vina pomoze nachvilku ale potom znova zle ,, :( viete mi poradit ak toto niekto zaziva co si davate ,co zaberie , nie drogy ! nepomaha mi priroda ,,sport ,, nic ..uz ani nakupy ktore tak zboznujem ..strasne sa trapim ,, a neviem ako to zmenit :(

anabela ksj

ja som mala taketo stavy asi uz od dectva .. ze ma trapilo tyranie zvierat a taketo veci ...ale nie az v takejto miere .... vedela som sa tesit zo zivota .... ale odkedy sa mi narodil maly .... tak to islo z kopca ... totalne..... :( neviem si pomoct :(