Dobry den, co na to poviete? Viem ze je to este daleko, ale zaujima ma to. Pripadne poslite nejake vase typy, dakujem :)
Hodili by sa tieto saty na stuzkovu?
Ale fialova farba je aj sviatocnou farbou, takze by mohla byt. Mne iba vadi, ze na tych satach je toho trochu moc vela. brosna by nemusela vôbec byt. Je na tych satach zbytocna. Strih je na velmi stihlu postavu.
Hehe ludkovia, mi otvarate rok starú tému :) za rok je stuzkova ale vselico sa zmenilo a nejdem na ňu :) ale inak tie saty su cute podla mna a v reale ta fialova nemusí byt tak vyrazna ako na fotke
dobre by bolo vidiet ta v tych satach
Fialová farba pre mlade dievča? a takáto ťažká fialová? Fialová pridáva roky!
Fialová farba je farbou smútku. Takže ako farba na stužkovú by mohla byť - rozlúčka so skolou, so spolužiakmi...
Šaty sú fajn, ale na môj vkus príliš veľa tam toho je. Tu ozdobu by som dala preč, aj tú stuhu či ako to nazvať(inak by som si ich upravila), ale na postave môžu vyzerať fajn, každý máme iný vkus.
Súhlasím so Shania123, pekné jednoduché. ;-)
No a push-upka, prípadne si vybrať nejaké kde netreba extra prsia. ;-)
Včera som bola v obchode a natrafila som na pushupku pre Bčka a taká obrovská, že z toho boli D minimálne. No nechápala som. Takže takýchto kusov sa vyvaruj. ;-)
Pekný deň.
ja nemam rada fialovu, ale tie saty sa mi pacia
Courage ANO.
Potom by som k Nim volila uz Len jemne doplnky, lebo samotne saty su vyrazne (farbou I strihom)
Ja by som skôr niečo jednoduchšie. Ja som mala tieto šatky:
badlady.sk
:)
Takuto farbu siat som mala aj ja na stuzkovej) A ten hrudnik? Vsak pouzi Push Up podprsenku