Zdravim, neviete mi niekto prosim pomoct. Nie som spokojna so svojou postavou, takze vzdy sa snazim drzat nejake diety, ktore mi aj tak nepomahaju, a raz za cas som si vzala kvapky na precistenie (teda tie z ktorych ma po niekolkych hodinach prehanalo). No v poslednej dobe som to s nimi dost prehanala a uzivala dost casto a uz nedokazem ist na toaletu bez nich. Neviete mi poradit co by mi pomohlo, nejake zarucene recepty, alebo nieco co by mi pomohlo ist na toletu bez toho aby som musela znova dat si tie kvapky. Uz to trva niekolko tyzdnov. Kazdy 2-3 den si musim dat kvapky lebo neznesiem pocit ze to jedlo ostava vo mne.
Problem z travenim
Musis hlavne popracovat na pohybe, dychani, skus jogu a postupne zacni navykat hrube crevo na stolicu. Rano od 6-8 ma najvacsiu cinnost, preto aj vacsina ludi ma nutkanie rano ist na wc. Pridaj ovocie a zeleninu. Ale zacni pomaly, lebo vela vlakniny moze sposobit hmacky. Aj ked ja som toto po ovoci nikdy nemala. A tie prehanadla naozaj prestan pouzivat, sama vidis, ze ti crevo zlenivelo. Da sa to, ale pomaly a postupne. Mne napriklad pomohol aj enterosgel na precistenie criev, tiez som po nom hnacku nemala.
Ahoj :-) Na podporu chudnutia a trávenia môžem odporučiť bylinnú zmes Weight Balance, ktorá napomáha metabolizmu a tráveniu, konkrétne tak, že pomáha lepšie spracovať potravu, a teda nebudeš musieť toľko jesť a prijímať nadbytočné množstvá potravy, ktoré sa ti potom nevyužité ukladajú do tukov. Mne sa podarilo za pol rok schudnúť 15 kíl, viem, nie je to svetoborne veľa, ale som za to rada -odkaz odstránený- :-) A prestaň užívať prostriedky na vylučovanie, zamysli sa, ved si tým musíš strašne škodiť :(
s travenim, oprava titulneho napisu