Problem s mokrym orgazmom

Príspevok v téme: Problem s mokrym orgazmom
Klarita55

Dobry den. Chcela by som sa vas (zeny, dievcata) spytat, ako to mate s tzv. mokrym orgazmom. Mam totiz problem s tym, ze pri orgazme zo mna doslova vytecie dost velke mnozstvo priehladnej tekutiny, ktora vyzera ako obycajna voda. Pred tym sa mi to nestavalo, az teraz v poslednej dobe (mam 24). Lenze tato tekutina zapacha. Neviem ten zapach ani k nicomu prirovnat. Je to take divne a strasne aromaticke a dost mi to vadi :( Kedze nikdy som nemala problemy so zapachom, ani so ziadnym vytokom... Vzdy pred sexom sa kupem a mam stale toho isteho jedneho partnera. Neviem co to ma znamenat... Inak som nefajciarka, takze z toho to asi nebude. Uz sa kvoli tomu aj bojim mat sex a snazim sa vselijako zabranit tomu, aby som sa spravila. Chodim aj na kontroly a som zdrava. Mate niekto ten isty problem??? Dakujem za rady.

Gonowgy

Ahoj.
Som sice chlap ale opytaj sa partnera ci mu to tiez nesmrdi.ak ano mozno mas len nejaku mykozu a da sa to liecit matickamy..napr canesten atd.
Ak ti povie ze nie tak bud rada.nie je nic lepsie nez poriadne mokra buchticka :) ak to este vyteka strieka rak som ako v nebi :)
Vies kolko zien by to chcelo mat?