Čaute, mám 17 rokov a dosť som za ten čas už zarástol. Ako briadku si pestujem to robí z chalana muža ak je ešte pekne upravená a pristrihovaná ale čo ostatné? Neviem fakt, od mája začnem chodiť na futbalové tréningy a samozrejme sa budeme po zápasoch sprchovať a v šatniach prezliekať no a ja sa nechcem dostať do trápnej situácie že náhodou ostatní chalani budú všade oholený a ja ako opica. Ako nohy vidímv lete hej aj keď sa teraz prezliekame že väčšina si neholí, niektorí hej ale to ostatné nevidím, nechcem chalanov v šatni sledovať či sú oholení pod pazuchami a na hrudi aby si nezačali myslieť že som buzerant :-D
Ale na treníngoch to bude iné, tam sa budeme sprchovať aj a odhanení budeme kompletne takže tam to bude vidieť. Teraz čo na telesnej v škole sa rýchlo prezlečieme a šup na vyučko ale na treningoch iné to bude.
Tak ako rád by som vedel ak sa tu nájdu nejakí chalani v mojom veku alebo aj starší či sa holiť alebo nie? Na nohách som dosť zarastený že ani kraťasi v lete veľmi nosiť nechcem lebo mám tmavé chlpy, penis a pazuchy to isté. A neviem napr. či pazuchy je teraz in mať u muža zarastené či nie? A čo hruď? Mám tam pár tmavých chlpov.
Aj babu by som chcel si časom nejakú nájsť a keď neskôr dôjde na intimnosti tak aby som sa pred ňou nestrápnil že aký zarastený došel.
Díky moc ;-)
Majú si muži holiť ohanbie (penis), pazuchy, nohy a hruď ?
Ono je to individualne. Aj kazdej zene sa paci nieco ine, takze len subjektivny pohlad: Penis uprava urcite, nemusi byt uplne do hladka, staci chlpy pristrihnut, aby sa k nemu partnerka dostala :) Pazuchy je fajn holit, hlavne v lete, je to hygienickejsie, aj estetickejsie, ked muzi nosia tielko. Nohy, hrud a ostatne casti by som bola proti. Muz ma byt chlpatejsi a zena hladka. Ak je muz rovnako hladky, ako zena, tak je to uz asi dost cez. No ako pisem, proti gustu ... Tak, ako ty ich nebudes obzerat, nebudu si obzerat ani oni teba.
Pozri, chĺpy na tele človeka majú svoje opodstatnenie. Tie pod pazuchou si môžeš holiť, zachytavájú pot, čo vedie k množeniu baktérií a šíreniu zápachu. A ich odstráňovanie na ostatných častiach tela má praktické opodstatnenie u športovcov. Chĺpy zhoršujú hojenie rán, sú prekážkou pri masáži, návlekoch, spôsobujú váčší odpor,...Zatiaľ buď v kľude, v sprchárni zbadáš chlapcov, kde sa holia. Môžeš s nimi hodiť reč...
myslim ze tvoj problem by si nemal riesit tu, ale ist doktorovi, ktory riesi psychicke problemy. Tvoj chlpaty bimbas nebude v sprche nikto riesit, to sa skor podoba nie na futbalistu ale na modelku. vies co nezabudni si depilovat este aj anus, aby si chlapci nahodou nevsimli a nebol z toho problem.
to bolo myslené na akcie s babami samozrejme :D
potkanica666 tak ja dufam ze k ziadnej akcii pod sprchou nepride...:-D
hruď a nohy podľa mňa holiť u chlapov netreba, teda som radšej keď má chlap hladkú hruď, ale keby si ju holil, prišlo by mi to ... divné :D
pazuchy podľa tvojho pocitu a penis určite, ak má prísť na nejakú akciu :)
Riešim to lebo vidím že futbalisti sú tak trochu ako metrosexuáli, dosť o seba čo sa týka vzhľadu dbajú a nechcem medzi nich vojsť ako nejaký drevorubač.
Mám 17, písal som v úvode..
nj tazke to problemy...minuly rok som nemal mesiac kupelnu a sprchoval sa v posilovni a boli tam vyholeny imho skoro vsetci... inak kolko mas rokov ze toto riesis? Ja sa holim sem tam ale nie kvoli tomu ze co ak ma niekto uvidi v sprche... este by som chapel kebyze ides do sauny ale takto?
ahoj neznalý chalan
ja si nemyslím že by sa mal hanbiť, jednoducho hormóny ti zapracovali rýchlejšie a aj genetika tam asi bude... To že máš chlpaté nohy a ake majú mať muži?
Jedine čo by som urobil na tvojom mieste si isť depilovať pazuchy a hruď, pretože pre futbalistu to nie je pekné...
si už dospelý mladý muž a prečo by si sa nemal vyzliecť pred dievčatom? podla toho ťa súdiť nebude.
A na druhej strane ja mám 21 a nie som zarastený iba nohy, trochu pazuchy a intimne miesta a rastú mi iba bokombrady... niekto by chcel viac niekto menej... a aspon vieš že si chlap... tak vela šťastia na futbale
Na plavarni nevidim, ze by sa muzi holili na intimnych miestach. Nepredpokladam, ze by holenie u muzov bol nejaky masovy trend.