Majú si muži holiť ohanbie (penis), pazuchy, nohy a hruď ?

Príspevok v téme: Majú si muži holiť ohanbie (penis), pazuchy, nohy a hruď ?
veci neznalý chalan

Čaute, mám 17 rokov a dosť som za ten čas už zarástol. Ako briadku si pestujem to robí z chalana muža ak je ešte pekne upravená a pristrihovaná ale čo ostatné? Neviem fakt, od mája začnem chodiť na futbalové tréningy a samozrejme sa budeme po zápasoch sprchovať a v šatniach prezliekať no a ja sa nechcem dostať do trápnej situácie že náhodou ostatní chalani budú všade oholený a ja ako opica. Ako nohy vidímv lete hej aj keď sa teraz prezliekame že väčšina si neholí, niektorí hej ale to ostatné nevidím, nechcem chalanov v šatni sledovať či sú oholení pod pazuchami a na hrudi aby si nezačali myslieť že som buzerant :-D
Ale na treníngoch to bude iné, tam sa budeme sprchovať aj a odhanení budeme kompletne takže tam to bude vidieť. Teraz čo na telesnej v škole sa rýchlo prezlečieme a šup na vyučko ale na treningoch iné to bude.
Tak ako rád by som vedel ak sa tu nájdu nejakí chalani v mojom veku alebo aj starší či sa holiť alebo nie? Na nohách som dosť zarastený že ani kraťasi v lete veľmi nosiť nechcem lebo mám tmavé chlpy, penis a pazuchy to isté. A neviem napr. či pazuchy je teraz in mať u muža zarastené či nie? A čo hruď? Mám tam pár tmavých chlpov.
Aj babu by som chcel si časom nejakú nájsť a keď neskôr dôjde na intimnosti tak aby som sa pred ňou nestrápnil že aký zarastený došel.
Díky moc ;-)

Viktoriaa

Pazuchy a hrud si hol, nohy nemusis, pokial ich fakt nemas ako gorila a ohanbie by si aj mohol, najma ak nosis boxerky tie take preliehave k telu lebo sa ti to tam urcite pocas dna spoti a zaparuje. Potom z toho ide nepekna aroma ze? :D
Inac futbalisti posobia ako pises castokrat ako metrosi lebo sa chcu podobat tipujem Beckhamovi.

0vecka

Messje neviem kto to vyzaduje? akoze mne sa viac paci oholena ale ak neni tak to nijak neriesim... akoze skor by mi vadili chlpy na inych miestach

Messje

Ovecka
Neviem co to ma spolocne s vekom...mam 42,vydala som sa ako 27 rocna a raz som mala muza ktory bol ...tam dole neupraveny.Nikdy viac.Vy to od nas vyzadujete ale vy s tym mate problem...
Ale aj to je vec vkusu.

0vecka

Messje kolko mas rokov?... zatial vsetky zenske ktore som mal s tym nemali vobec ziadny problem a ked to videli oholene tak vobec nejasali alebo tak nejak skor som mal pocit ze je im to jedno

Messje

Predstav si zarastene dievca pod pazuchami aj v rozkroku.Nechutne,ze?Tak takto to vidia aj zeny u chlapov.Hrud moc chlpata sa aj paci aj nepaci.Ale v tvojom veku by si mohol zacat sam pomalicky si zvykat pouzivat ziletku nielen pod nosom a na brade.Je uz dona ked nam zenam a dievcatam sa chlpati muzi na intimnych miestach aj pod pazuchami proste hnusia.Nehovorim za seba.Vsetci moji znami su "odchlpeni"