Ahojte.
Takze k veci. Raz som mal známosť na pár nocí.
Pri tom som zistil ,že má sestru ktorá sa mi páčila už vtedy. Myšlienku na setru ktorá sa mi pačila som zavrhol. Ale setra je stale sama a ja tiež. Občas sa stretávame, páčima si mi stále. A asi aj ja jej. Viem to. Aspoň si to myslím. Nikto nevie čo som mal s prvou na pár nocí. Bola a je zadaná. Neriešte prečo to spravila. Od vtedy ubehlo asi dva roky.nestretavame sa,ani niesme v kontakte. Neviem či mám slobodnej sestre dat najavo že mam fakt seriózny záujem ...ale zaroveň jej chcem povedať čo je vo veci. Ísť do toho?
Ďakujem.
Sestra vs sestra.
toto su mi problemy
Mám s tým skúsenosť tiež som mal jednorázovku s jednou zadanou ženou potom som spoznal druhú s ktorou len sme si perfektne rozumeli a potom ked sa zistilo, že som dačo mal s jej staršou sestrou prišla nevraživosť a koniec nádejného vzťahu. Radšej by som sa takému dačomu vyvaroval na tvojom mieste iba ti to skomplikuje život jedine ked vieš, že je tá práva tak to riskni.
So svagrom budes mat zaujimavy vztah...
-Vážka, je hmyz s najdokonalejším zrakom, ale tak sa mi zdá, že Teba to minulo, či? Vidí sa mi, že si ešte nymfa...
-Slobodná, skvelá to rada!
jáj chlapče ťažké to máš, čo ti nato poradiť... nenachádzam slov...
www.youtube.com
Co myslis, mam si dat radsej cokoladovu, alebo vanilkovu zmrzlinu? Netusis, vsak? Lebo nevies, ktoru mam rada. No a keby si mi poradil predsa len tu vanilkovu, aj tak by som si dala cokoladovu a preto by som sa asi nikdy nikoho nepytala, co mam robit, lebo nikto iny nevie, co mam rada a co chcem viac, nez ja sama. Mimochodom, sklamem ta :) Sestra je totiz niekedy aj kamoska v jednom, nuz a zeny si medzi sebou taketo veci, s kym spali a aky bol, obvykle a to dost casto, hovoria. Tak je dost mozne, ze na teba hadze ocko, lebo ta chce do postele tiez, pretoze od sestry pozna detaily. Kazdopadne budes tapat dovtedy, kym nenaberies odvahu a neporozpravas sa s nou. Ved este o nic nejde, stratit nemas co, mozno ziskat, alebo aspon budes vediet, co a ako, na com si. Treba mat trosku gulky a nebat sa.