Chcela by som sa opytat pri diagnostikovani crona std mali v krvi zapal alebo ine markery zvysene popripade znizene??? Ake ste mali priznaky??? Akymi vysetreniami vam ju zistili?Velmi sa bojim tejto choroby ale aslo crp a sedimentaciu mam v poriadku,,, dakujem za akukolvek skusenost a radu
Cronova choroba z krvi
Jasne tak som myslela,,, ved ked sa zo stolice zisti zapal tak je jasne ze je to asi hnusny chron :-/ aaaa v krvi ake markery ho ukazuju neviete??
Jasne tak som myslela,,, ved ked sa zo stolice zisti zapal tak je jasne ze je to asi hnusny chron :-/ aaaa v krvi ake markery ho ukazuju neviete??
Zo stolice sa zistiť určite nedá... Stolica len môže ukazovať nejaký zápal v tele
A nikde som sa nedocitala preco sa chronom nemoze cvicit? Viete mi poradit??;)
A viete mi prosim poradit ake su moznosti diagnostiky a ake su priznaky? Je niekto s chronom co ani nemal hnacky???
To je pravda... ale myslíš, že by to šlo až na vyvod z tela?
Never vsetkemu co citas...a z kortikoidov priberie len ten co sa prejeda
Preco sa bojim tejto choroby? Pretoze som sibo nej vela citala a docitala som sa ze v 50% sa musi cloveku odobrat kus creva, a nikde nieje napisane, ze len jeden krat a po druhe, ze sa pri liecbe uzivaju kortikoidy a ludia z nich priberu aj 20 kil
Preco sa bojim tejto choroby? Pretoze som sibo nej vela citala a docitala som sa ze v 50% sa musi cloveku odobrat kus creva, a nikde nieje napisane, ze len jeden krat a po druhe, ze sa pri liecbe uzivaju kortikoidy a ludia z nich priberu aj 20 kil
Čoho sa bojiš? Dá sa s tým žiť. A čo sa týka vyšetrení, je mi jasné, že to nie je nič príjemné, ale existujú ambulancie, ktoré robia kolonoskopiu v anestéze, takže necítiš nič.
Ja som zažil našťastie iba rektoskopiu (70cm) a bolo to lepšie ako som čakal