Ako si ho ziskat?

Príspevok v téme: Ako si ho ziskat?
corobit

Ako ziskat muza, ktory s vami randi, je tam pritazlivost, rozumieme si, vieme sa cele hodiny rozpravat, mame vela spolocneho - spoznali sme sa v partii pri spolocnej zalube skrz kamaratov. Boli aj intimne veci, kde to medzi nami neskutocne iskrilo (nie sex), ale on sa po par schodzkach vyjadril, ze nechce vztah, ze chce randit a uvidi sa, kam sa to vyvinie. Mam dojem, ze sa zlakol vztahu a ze si testuje, ci by to stalo za to. Co by mi nevadilo viem si pockat, ale problem je, ze odvtedy zmenil styl komunikacie. Predtym sme boli v kontakte denne, teraz sa aj par dni neozve, co ma zneistuje. Stretnutia su zriedkave, tak je to tazke - nemam tym padom vela priestoru nieco urobit. Nechcem ich ale ja iniciovat, kedze zrejme potrebuje svoj priestor. Ked sa aj stretneme, posunul to viac na rovinu kamaratstva (ziadne dotyky, len pohlady a flirt). Ked som sa pytala, ci to s nami nejde dolu vodou vyjadril sa, ze vsetko je v poriadku - viac sa pytat urcite nebudem, nech neciti natlak. Ale bojim sa, ze to takto uplne upadne. Ako si ho nenapadne ziskat? Urcite by ma zaujimal aj nazor muzov. Ja mam 27, on 28, cize co to uz mame za sebou.

Čierna mačka

De...sususu ti to povedala presne - ak má muž záujem a aspoň ako tak ho ukazuje, tak nemám dôvod sa tváriť ako ľadová kráľovná, ale ak nevidím žiadne náznaky ani jeden pohľad,úsmev alebo milé slovo, tak ani ja nemám dôvod niečo riešiť. A o čo horšie, mám vtedy tendenciu ukazovať, že mi je ľahostajný (a udržiavam si slušný odstup), aj keď to tak nie je.
Autorka príspevku ale už niečo s tým dotyčným riešila a on odrazu zaradil spiatočku. V tvojom prípade by ma to tiež štvalo, lebo nie je horšie, ako keď nevieš, na čom si. Nechcem ti zle poradiť, ale ja by som to asi tiež nechala tak a mala svoju hrdosť a vôbec to nespomínala. Rozprávaj sa s ním, ako to robíš teraz a uvidíš. Hoci nevypovedané veci vedia niekedy riadne otravovať život, hlavne ak trvajú už príliš dlho...

Zena

Zi ako doposial. Chodievaj von,stretavaj sa s inymi ludmi,venuj sa svojim zalubam,konickom. Akoby ani neexistoval. Ak sa ti ozve,tak v poriadku. Ak ta bude pozyvat von,povedz mu iba moment,spytaj sa kedy a na cas aby si sa mohla pozriet do diara ci zrovna vtedy uz nieco nemas,po chvili posun kludne aj cas,ze iba vtedy sa ti da. Stretni sa s nim,bud mila vesela prijemna,ale drz si odstup. A neupinaj sa privelmi nanho. Kludne si buduj vztah s niekym inym. Tento to berie volne,nechce vztah,nechce sa viazat. Nechava si otvorene zadne vratka.

sususu

Lolinka to vyjadrila inymi slovami... uplne suhlasim... asi je lepsie aj odmietnut ked si je uz taky isty... s tym ze snad nabuduce... to by som aj ja urobila :-)

Mozno to odradza muzov ktori ukazuju svoj zaujem De... nie takych kt. neukazuju..ak muz ukazuje svoj zaujem zena nema dovod tvarit sa na nedostupnu

lolinka

No tak to musis urobit tak, aby si tebou nebol isty a aby si nemyslel, ze nanho cakas. Vsak ani necakaj. Vidis, ze chlapec zaradil spiatocku, tak sa podla toho zariad. Najdi si program, chod von s babami, rob svoje konicky. A ked ti po nejakom case zavola, ci nejdes von, tak mu povedz, ze sorry, uz mam iny program, snad nabuduce. Bud nedostupna a daj mu najavo, ze doma nesedis a necakas, kym ti zavola, to by si ta ani nevazil. Ked uvidi, ze ta straca, mozno zacne bojovat a ak to vzda, tak to aj tak nemalo vyznam, nemozes vediet preco tak cuvol, je mozne, ze ma inu a teba si nechava v zalohe.

De

sususu:

"Muzov najviac pritahuje nezaujem."

To je nezmysel. Mna napriklad nezaujem odradza.

corobit:

Momentalne ta jednoducho NECHCE. Ale to neznamena ze sa to nemoze casom zmenit, to nevie nikto. Takze ak sa da, stretavaj sa s nim aj nadalej. Spontanne, prirodzene, nic si nevynucuj. A cas ukaze ci sa to niekam posunie, alebo nie.

corobit

sususu problem je, ze ja som svoj zaujem o neho uz prejavila - este vtedy ked sa to pozitivne vyvijalo. Podla mna on si je teraz isty, ze keby sa rozhybal moze ma hned mat a preto sa neboji neozvat a ma ma akoby v "zalohe". Ked sa dlhsie neozyval, mlcala som aj ja. Potom sa ozval, ale nezda sa mi, ze by sa medzitym zlakol ze ma straca. Cize neviem ako mu dat najavo, ze o mna moze prist ak sa nerozhybe bez toho, aby som ho ingnorovala, alebo mu to narovinu povedala. Ked sa vidime som na neho mila, vsetko je ok, snazim sa nic nevycitat (ani ze sa neozvyval dlhsie), ale tym padom je on asi stale v tom, ze na neho cakam a nema dovod sa rozhybat.

sususu

Muzov najviac pritahuje nezaujem. Daj mu cas a neozyvaj sa mu.... ak mu stojis za to tak sa ozve, ak nie tak to aj tak nema vyznam hoci co urobis... Ak sa ozve bud ale mila stretni sa s nim...Hlavne byt sama sebou a usmev to je najlepsia zenska zbran. Do nicoho sa nenut zo strachu ze sa viac uz neozve... muzi taktiez vedia cakat a potom si ta budu aj vazit. Mne to stale vyslo a to sa nacakali aj dva mesiace dokial som si ho pripustila k telu. Boli z toho dlhorocne vztahy ;-)