PMS a s tým súvisiace problémy

Príspevok v téme: PMS a s tým súvisiace problémy
Pei

Zdravím, chcela by sa poradiť ohľadom zdravotných problémov a prípadne zistiť, či sa niekto stretol s niečim podobným. Mám 24 rokov, žena, cca 55 kg
Už pár mesiacov u seba sledujem zvláštne zdravotné prejavy. Hlavne v období pred menštruáciou a chvíľku aj počas nej. Cca týždeň pred, ma začnú neskutočne bolieť kĺby na nohách, ramenách a prstoch. Robí mi to až taký problém, že sa nedokážem poriadne zohnúť alebo pociťujem bolesť pri kráčaní. Najhoršie sú noci, kedy keď zaspím v určitej polohe a napríklad po nejakom čase vystriem nohu, ešte 5 minút sa zvíjam od bolesti v kolene. Bola som s tým aj u doktora, urobil pár testov, ale všetko je vraj v poriadku. Asi by som to aj nechala tak, keby sa mi k tomuto nepridala ďalšia vec a tiež je to len v tomto čase pred menštruáciou. Ide konkrétne o bolesť žíl - ktoré ma bolia na dotyk - stačí len letmo priložiť ruku na dané miesto a mám pocit, ako keby som sa chytila obrovskej modriny. Toto som spozorovala len na jednej nohe - na stehne a na lýtku. Modrinu však nemám, ale je možno cítiť menší opuch (alebo hrbol) na danom mieste. Deje sa to druhý mesiac a miesto je to isté. Musím však spomenúť, že sa mi ľahko tvoria modriny - niekedy mám pocit, že aj sami od seba.
Mám sedavú prácu, čo si myslím, že aj toto to dosť ovplyvňuje a priznávam sa, že nejem až tak moc pestrú stravu, ale snažím sa. Ďakujem vopred za Vaše odpovede.