Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozne myšlienky

Príspevok v téme: Rozne myšlienky
kikus1891

Ahojte. po dlhaom zvazeni som sa odhodlala napisat sem príspevok a zdôveriť sa a niecim co ma už veľmi dlhú dobu trápi ale nikdy som sa neodvazila povedať to niekomu nahlas, zdoverit sa. od mala som tyo človeka ktory udrziava veci v sebe...neviem a bojim sa povedať niečo nahlas. cez vsetky problemy v zivote co sa mi stali pomaly a casgrjsie začínam uvazovat nad samovraždou ale neviem sa k tonu odhodlat. neviem co sa to so mnou deje, som velmi citlivá povaha a od malička mi zvykli ľudia iba fyzicky ale aj psychicky ublizovat. párkrát sa mi stalo že som bola tak a nervami a osychikou na dne ze som chytila noznice a hranou prešla po ruke. viackrat sa mi stalo ze som si chcela ublizit ale nikdy som to nedakazala, vzdy akoby som si chcela spôsobiť inu bolesť alebo podobne niecim nie veľmi ostrým. v posledných týždňoch som už ale tak zo všetkého vyčerpaná ze už znova nad všetkým možným rozmýšľam ale stále viem že ja nemam odvahu. mam pocit ze všetkým by bolo lepsie keby tu nie som a hlavne mne by sa uľavilo a nemusela by som celé dni a noci iba preplakat. ja uz ozaj nevládzem. čo mám robiť? ako sa mám týchto stavov a myšlienok zbaviť? :(

kikuš 50

Ahoj aj ja som sa tiež utiekla do tohto fóra a tiež mám citlivejšiu povahu. Neviem koľko máš rokov, ale myslieť na samovraždu asi nie je dosť dobrá myšlienka. Viem, že je ťažké radiť lebo nie som v tvojej situácii, ale skús sa tomu postaviť. Ja s a tiež mordujem s krízou stredného veku a cítim sa všelijako. Tak skús sem občas nepísať a možno spoločne nájdeme nejaké riešenie.

Paimon

Ahoj tak v prvom rade hlavu hore dievca :) ja som tiez citliva povaha tiez si vsetko moc pripustam ale nad samovrazdou uz nepremyslam uvedom si co by si tym sposobila svojim blizkym kolko mas rokov ?? Mas volake konicky?? Pracujes?? Rozmyslala si uz nad tym co by ta spravilo v zivote stastnou?? Nemaj nerealne ciele a chod za tym co ta spravi stastnou ;)