Ahoj potrebujem poradit ci je to este kamaratstvo s vyhodami alebo uz vztah. No pozname sa asi 2 mesiace . Cele dne si piseme komunikujeme, stretavame sa raz tyzdenne kvoli nasemu pracovnemu vytazeniu. Je nam spolu dobre aj v sexe to klape . Velmi mi pomaha s mojim nasilnickym ex. povedal ze sa ho neboji a postavi sa za mna aj na sude ze mu na mne zalezi. Ale neviem ako mu na mne zalezi ci ako na kamaratke alebo ako na partnerke.Vzdy sa dohodneme kedy mame cas a sme spolu ba aj cely den. Zoberie ma hockde na kavu, kina, vychadzku je vzdyy ku mne velmi dobry a mily stara sa aby sem nebola hladna a tak . Suuhlasil ze pojde so mnou na svadbu mojej kamaratky. Aj na verejnosti ma objime dame si pusu zadny problem. Obaja sme sa zhodli ze budeme mat len ja jeho a on mna a ziadnyych inych partnerov. Tiez povedal ze je so mnou rad:-) Vzdy po mna pride a vzdy ma odvezie alebo odprevadi na zastavku.Tak neviem ci je to este taketo kamaratstvo alebo je to skor volny vztah, resp. zacinajuci vztah? ďakujem za rady
Kamaratstvo s benefitmi
No vieš, zo vzťahu vyplýva zodpovednosť a určité očakávania, ktoré momentálne máš.
Nie, nie je to vzťah! Môže ním ale byť, no existujú ľudia, ktorí sa veľakrát popálili a jednoducho na vzťah nemajú už energiu. O vzťah sa treba starať, budovať ho a napíšem ti z vlastnej skúsenosti, že by som na to už nemal. Očakávania druhej strany sú vždy priveľké, no nemám asi ani na kamarátstvo z výhodami. nepovažujem to za dlhodobú perspektívu.
no v tomto uponáhľanom svete je to asi najschodnejšie riešenie.
ale ak chceš vedieť viac, tak sa ho to jednoducho spýtaj.
vsak sa ho spytaj ako ta berie...to ze ste sa dohodli na tom, ze kazdy bude mat len toho jedneho....no na to asi tolko ze kto tieto ,,vztahy,, ma za sebou tak vie svoje ako to chodi.
ano, zo zaciatku to moze vyzerat aj ako zacinajuci vztah, no ak sa ta nikdy ani nespytal ci s nim chces byt aj oficialne - ako partnerka, frajerka, priatelka...tak by som to ako vztah nebrala , ale proste si kamaratka s vyhodami...to ze ta zavezie, odvezie je mily atd....ak si ta chce udrzat, tak bude, no a ? ved to nic neznamena , takto moze chodit este pre dalsie 2,3...v tomto chlapom moc never
ty si sa na neho asi namotala uz podla toho co pises a to je v tychto ,,vztahoch,, ta nevyhoda.prave preto ze on to moze s tebou ukoncit zrovna v tej chvili, ked sa zalubis a budes na tom asi dost spatne ked ho budes potom vidat s druhymi...ale zrejme si uz dospela a vies co robis.