Pomohla skutočne niekomu Bachova terapia?

Príspevok v téme: Pomohla skutočne niekomu Bachova terapia?
žena 37

Gynekologička mi diagnostikovala cysty na vaječníkoch na základe usg endometriozu. Šla som na laparoskopiu kde mi ju potvrdili. Odstránili mi ich a pol roka som bola na liečbe. Lenže po dvoch rokoch sa mi opäť vytvorli cysty a lekárka má veľké podozrenie že endometrioza je späť. Nechcem ísť opäť na opku a chcela by som skúsiť alternatívnu lliečbu. Na radu jedného takéhoto liečiteľa u nás v meste som skúšala jódovú terapiu a enzymatickú terapiu ale ako vidím nepomohlo akurát som do toho vrazila peniaze a stratu času nič viac. Potom som skúšala liečbu jedným bylinkovým čajom z Ázie, tiež nezabralo, ako iné zdrav. ťažkosti sa odstránili ale cysty nie. Minule mi jedná pani spomínala nech skúsim liečbu Bachovými kvapkami, že choroby majú svojú duchovnú príčinu a preto treba liečiť dušu a potom bude zdravé aj telo. Preto sa pýtam, je tu niekto komu skutočne tieto kvapky pomohli pri nejakom ochorení. Pravdepodobnosť že sa tu nájde nejaká žena ktorá sa vyliečila akurát z endometriozy vďaka Bachovým kvapkám je asi malá že?
Ďakujem

Glamyx

mne pomohla...pocas menopauzy a ked uz mi hrabalo neskutočne, tak mi pomohla esencia menopauza bio-bachovky a prežila som to potom už v zdraví a hlavne v psychickej pohode

exorcista hovorí

Prehľad okultných praktík:

Alternatívna medicína:
- bioenergetika, bioterapeutika
- magnetizmus
- psychotronika, biotronika, geopatogénne zóny a ich odrušovanie
- paradiagnostika - irisdiagnostika ...
- homeopatia
- akupunktúra a akupresúra
- holotropné dýchanie
- aromaterapia (vonné lampy, tyčinky)
- vegetariánstvo (spojené s jogou a východnými filozofiami)
- makrobiotiká
- BACHOVE LIEKY Z KVETOV
- a i

Keď hovoríme o okultizme, musíme si najprv uvedomiť, kto je za tým všetkým, odkiaľ je, akú má moc, aký je jeho cieľ a akú taktiku používa. Hlavným nositeľom okultizmu sú démonické sily.

Z knihy exorcistu Jozefa Marettu: Odpoveď Cirkvi na fenomén Zlého vo svete

trojklanný

Ano veľmi malá, vlastne žiadna. Alternatívna medicína neznamená stále alternatívna medicína!
Irituje ma liečiteľ, ktorý profituje na nevedomosti chorého. Hambím sa za takých!

A pri endometrióze treba riešiť príčinu, nie dôsledok. Príčina tkvie v parazitoch, vlastne vo viacerých druhov parazitov a ich baktérií a ich vírusov. Každá žena má v podstate to isté, bolestivú menštruáciu, cysty v delohe alebo na vaječníkoch, a bezpochyby maľovatká! Keby ste len vedeli, čo obsahuje to vaše každodenné líčenie, nedali by ste si ani špirálu na mihalnice!
Veď si uvedomte, že ste všetke krásne aj bez chémie zvanej make-up!