Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mastné vlasy bez objemu, pomôže farba?

Príspevok v téme: Mastné vlasy bez objemu, pomôže farba?
poppy29

Ahojte mám problém s neustále sa mastiacimi vlasmi ktoré sú navyše velmi jemné a bez objemu. Keď si vlasy umyjem obyčajným šampónom (napr. Dixi, Syoss..) sú hnusné už po uschnutí, pocit troch vlasov na hlave nehovoriac o tom že mastné sú už za 2-3 totálne..Ako tak mi pomáha Bioderma na mastné vlasy plus citrónova šťava a vlasy vydržia od rána do večera celkom ok aj ked večer už nie sú najkrajšie a už začína mastenie..na druhý deň už katastrofa..Tento problem v takejto neznesitelnej miere mám asi 3 roky odkedy si vlasy nefarbím a mám svoje prirodzené, myslíte si že je v tom pes zakopaný? pomohla by mi farba? Chcem sa ešte spýtať či mi neviete poradiť šampón ktorý by dodal objem a odmastnil aspon trochu..šampónom z drogérie už neverím, myslím niečo drahšie a kvalitnejšie, len nech pomôže lebo takto sa to nedá :( dakujem za názory a rady :)

zuzi74

V prvom rade nepouzivaj sampony urcene na mastne vlasy. Este viac ti vysusia pokozku hlavy a ta bude produkovat viac mazu, takze mastenia sa tak lahko nezbavis. Sampon v prispevku podomnou vyzera byt zlozenim dobry, takisto napr. weleda ma sampon na objem, ktory velmi malo peni, takmer vobec a setrne umyva pokozku hlavy aj vlasy. Ale necakaj vysledky hned po prvych par pouzitiach. Tak ako si pokozku hlavy a vlasy dlhodobo poskodzovala, tak potrebuju isty cas opat na regeneraciu. Aspon raz do tyzdna si urob olejovy zabal na 1/2 hod. aby si pokozku riadne premastila. Pripadne mozes pridat aj do samponu par kvapiek oleja.

Lucka584

Ahoj :-) Môžem ti odporučiť bylinný šampón Hairina, my ho doma používame vyše roka a sme spokojní -odkaz odstránený- :-)