Pred nejakym casom sa so mnou rozisiel priatel po dvoch rokoch. Rok som ho financovala lebo bol nezamestnany, stala pri nom ked ho chceli zavriet do basy no dostal ppdmienku tak zacal byt dobry. Som sa s nim porozpravala a som mu povedala ze ak sa nezamestna a ked neprestane pit a drogovat tak sa s nim rozidem tak sa zamestnastnal.
Po rozchode mi Jeho kamarat povedal ako. Ma pred nim ociernil akoby som bola ta najhorsia. A este mu dal za pravdu v niektorych veciach. Jeho mama mi povedala nieco ine. Ze sa so mnou rozisiel lebo ma nechcel ranit, ze este nechcel mat dieta. No povedala som jej ze ma zranil tym najkrutejsim sposobom. Tak povedala ze sa s nim porozprava a on sa mi ozve no mozno to bude trvat dlhsie. On ma nespecikovatelnu schyzoafektivnu poruchu
Pred zhruba dvoma tyzdnami som sa od jeho brata dozvedela ze cela rodina ho odhovorila odo mna lebo zevraj som im nic nepomohla. No asi na pricine bola stitna zlaza ktoru mi zistili pred tyzdnom. No je ho rodina to nevie.
No moja chyba asi bola ze som jeho sestre malej chcela dat darceky co som malej kupila uz davno. Najprv mi napisala ze sa nema so mnou kedy stretnut nech to poslem po ich bratovi ked pride do predajni kde robim. Prisiel. No tvrdil ze nema cas to zobrat. Tak som pisala ex sestre a ta mi pisala ze tie veci nechce a ze ich mam vratit alebo predat. No chcela som ich poslat ako balik no ani to nechcela. Som jej pisala ze nemusi povedat odkial ich ma.no ajtak ich nechcela prijat. Viem ze som urobila asi chybu
Tak teraz som si zistila ze ma jeho sestra blokla na Facebooku aj na whatsapp . Som myslela ze aspon s jeho sestrou mozem mat dobry vztah, no som moc naivna a hlupa. Však som len jej malej chcela dat darceky co som ej davnejsie uz kupila. Mi pisala ze takto to nefunguje no som jej pisala ze ja za tym nic nehladam, ked som jej napisala ze mi zistili stitnu zlazu a oslabenu imunitu tak som potom videla ze tie spravy na whatsapp niesu citane, Takze si ma blokla.
Ako sa hovori za dobrotu a zobrotu