Nemám pocit že ma má rad.... Nič pre mnaneurobí, neospravedlní sa. Keď vidi že ma niečo trápi hnevá. Pridáva.posmešky a úšklebky. Sme spolu 5 rokov A ničoho takého romantického som sa nedočkala... Narodeniny sviatky nič ani raz nemal čas. Ani raz som nedostala kvietok maličkosť nič. Nejde o darčeky ide iba o pocit. Ze sa zamyslel nad tým čo by ma potešilo. A ja teraz neviem rozísť sa nedokážem. Za ten čas nejako mooje sebavedomie popadlo....
Nezáujem
Castiel, suhlasim s tebou. Som jednym z tych dobrych chlapov co ma chrbtovu kost a mam fakt problem si najst normalnu babu. Ked som mily, pozorny, venujem sa jej, zaujimam sa, neriesim ine, nepodvadzam a nehram sa na nieco viac nez som tak som za debila. Raz mi jedna povedala ze som super, ale ze jej chyba na mne nieco zle. Ze ju pritahuju zly chlapci.
A autorke temy odporucim, ze ak sa ani po spolocnom rozhovore nezmeni tak sa rozid. Naco zit vo vztahu ktory ta nerobi stastnou. Je x chlapov podobnych mne, ze maju aj normalnu pracu, zaluby, su scitany scestovany a dlhe roky samy lebo vsetky ostatne baby su zadane z debilmi a az ked im taha na 30 tak im to zacne otvarat oci ze tadial cesta nevedie.
Naco sa davas dokopy s hocjakymi chujami
Zeny. Ach jaj zeny. Kde vy na tych svojich "muzov" chodite?? Ja neraz az zasnem
A ty dievca - radsej sama ako s hentakym (neboj. Dlho by si sama neostala. A mas problem. Ty. Nie on. Skus sa zamysliet alebo s odbornikom prist na to, ako prave tvoja volba padla na neho; ako si vyberas hladas partnerov; co vo vztahu aj u muzov ako takych hladas potrebujes postradas ai ai)
Muž musí byť zlý k žene inak si žiadnu nenájde a ked áno tak ho bude podvádzať alebo opustí tak to je česť výnimkám mne dlho trvalo nájsť normálnu, s ktorou si sami seba vážime.
Hlavne ze je pekny a zabavny ze , ak by sa ku tebe spraval milo tak by si pisala ze sa nudis a chyba ti chemia
asi si pre neho len miestom kam si chodi vyprazdnit svoje gule.
Ak by ta miloval a vazil si ta tak by sa spraval inak.
A ak si predstavis, ze mas dost sily, tak by si sa chcela rozist?