Mám záujem o spoplatnené zaslanie odpovede nie
Názov otázky Dlhodobe bolesti brucha
Meno Sandra očenášová
Email sandrusiik@gmail.com
Pohlavie Žena
Vek 26 Moje problemy sa zacali v oktobri 2014 zacalo sa to bolestou hrudnej chrbtice,a svalmi na chrbte, nadmernou plynatostou, bolestami v pravom podbruchu,bolestou v pupku a svrbenim konecnika a zvysenou teplotou do 37,2. boli ma aj na hrudi vraj z chrbta.niekedy mi je tazko od zaludka,Mam neustale prelievanie a skvrka a mam nadmernu plynatost, hnacky nemavam, skor niekedy zapch len krce a bolesti zaludka hlavne ked som hladna a v noci, ked sa najem alebo si lahnem na bok ustupi to.mam aj nadmerne akne.stolicu mam niekedy bledo hnedu.zvysenu teplotu mavam vyssiu pri fyzickej aktivite a strese, ale mavam ju kazdy den.mavam stresove obdobie
Absolvovala som 3x komplexne vysetrenie krvi, mocu, stolice, sono brucha, vytery z nosa a hrdla,gastroskopiu,rontgeny hrudnika,interne Vysetrenie nakolko mam zvyseny tep. Gynekologicka mi zistila ureaplasma sp na nu som dostala teraz antibiotika a v krvi mam stale zvysene hodnotyLYM 52,6 norma je do 44... Znizene NEU 35,4 norma je minimum 46....MPV 11,30 norma je 11 ... Prosim pomozte mi, nicia mavtie bolesti a hlavne tie zvysene teploty uz rok a pol :-/ ja uz neviem ako dalej !:(((( uz som normalne rozmyslala ze by bolo lepsie nebyt! Nikto mi nevie pomoct len si ma pohadzuju ako horuci zemiak
Ja uz neviem ako dalej! Prosim pomozte mi!
testy na boreliozu ti robili?
Mala by si ísť k alergológovi, dať vyšetriť alergie na potraviny, podstúpiť prick testy a nezabudnúť ani na vyšetrenie imunitného systému. Alebo ak máš voľné eurá, tak skúsiť alternatívu. Máš tam toho veľa - parazity,...Blbne mi počítač alebo ja, nezobrazuje sa mi história...Tak zatiaľ toľko.