Ja uz neviem ako dalej! Prosim pomozte mi!

Príspevok v téme: Ja uz neviem ako dalej! Prosim pomozte mi!
Micky390

Mám záujem o spoplatnené zaslanie odpovede nie
Názov otázky Dlhodobe bolesti brucha
Meno Sandra očenášová
Email sandrusiik@gmail.com
Pohlavie Žena
Vek 26 Moje problemy sa zacali v oktobri 2014 zacalo sa to bolestou hrudnej chrbtice,a svalmi na chrbte, nadmernou plynatostou, bolestami v pravom podbruchu,bolestou v pupku a svrbenim konecnika a zvysenou teplotou do 37,2. boli ma aj na hrudi vraj z chrbta.niekedy mi je tazko od zaludka,Mam neustale prelievanie a skvrka a mam nadmernu plynatost, hnacky nemavam, skor niekedy zapch len krce a bolesti zaludka hlavne ked som hladna a v noci, ked sa najem alebo si lahnem na bok ustupi to.mam aj nadmerne akne.stolicu mam niekedy bledo hnedu.zvysenu teplotu mavam vyssiu pri fyzickej aktivite a strese, ale mavam ju kazdy den.mavam stresove obdobie
Absolvovala som 3x komplexne vysetrenie krvi, mocu, stolice, sono brucha, vytery z nosa a hrdla,gastroskopiu,rontgeny hrudnika,interne Vysetrenie nakolko mam zvyseny tep. Gynekologicka mi zistila ureaplasma sp na nu som dostala teraz antibiotika a v krvi mam stale zvysene hodnotyLYM 52,6 norma je do 44... Znizene NEU 35,4 norma je minimum 46....MPV 11,30 norma je 11 ... Prosim pomozte mi, nicia mavtie bolesti a hlavne tie zvysene teploty uz rok a pol :-/ ja uz neviem ako dalej !:(((( uz som normalne rozmyslala ze by bolo lepsie nebyt! Nikto mi nevie pomoct len si ma pohadzuju ako horuci zemiak

Kýčera

Mala by si ísť k alergológovi, dať vyšetriť alergie na potraviny, podstúpiť prick testy a nezabudnúť ani na vyšetrenie imunitného systému. Alebo ak máš voľné eurá, tak skúsiť alternatívu. Máš tam toho veľa - parazity,...Blbne mi počítač alebo ja, nezobrazuje sa mi história...Tak zatiaľ toľko.