Ahoj, prosím vás často mávam úzkosti, pocity prirovnateľné tréme, ktoré sa s mojou prácou žiaľ veľmi nekamarátia. :-)
Viete mi poradiť, čo by bolo vhodné na trému, nejaké tabletky? Nechcem ťažké lieky ako frontín a podobne, no niečo s čím máte skúsenosti? Ďakujem
Úzkosť naša každodenná, prosím poraďte mi
Ja sem tam bojujem s úzkosťou a mne zaberá Persen z lekárne. Potom som vyskúšala čínsku medicínu a pán mi dal prípravok č. 63 a môžem povedať že to zabralo tak do týždňa a 100% spokojnosť. Brala som to asi 4 mesiace a potom vysadila. Časom sa to trošku vracia ale nie je to nič hrozné. Treba si dávať pozor na stresové situácie. Ak vieš že ti niečo moc vadí, tak sa tej situácii vyhni. A samozrejme základ je aj magnézium.
Ja som svoje psychické problémy vyriešil tak, že som vstúpil do kláštora, čiže v podstate ma už považujte za mnícha. Neviem, ale nejako divne sa na mňa pozerali, keď som im vysvetlil svoju podivnú filozofiu. Zhodli sme sa aspoň na tom, že verím v Boha, v tom ostatnom ani veľmi nie:-)
Mám tu ticho, môžem meditovať od rána do večera, mám dvakrát denne teplú stravu. Ja mám na starosti len vynášanie košov, inak sa veľa nenarobím.
Zajtra ideme na ryby, tak sa teším, lebo som si kúpil taký veľký prút.
Dúfam, že nechytím zázračnú rybku, lebo po aute, dome, ani po krásnej žene už netúžim.
Ahoj, väčšinou na to sú najlepšie psychické cvičenia, respektíve odstránenie bloku, ktorý to vyvoláva, odporúčam Ti sa poradiť v kurze sebavzdelávania, je to v ba, v podstate po konzultácii ti poradia ako to vyriešiť, prípadne ti odporučia ako to eliminovať aj nekými doplnkami výživy. Ja od nich tiež odoberám, sú milí a vedia dobre poradiť. Skus pozrieť Tachyonpharm a napiš im, minimalne nič nestratiš.