Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Existujú také boxerky?

Príspevok v téme: Existujú také boxerky?
Boxerko

Ahojte. Mám problém s potením hlavne na zadku.. teda keď sedím.. Niesom žiadny tučko cvičím zdravo sa stravujem no lenže keď si sadnem čo ja viem niekde v podniku na hodinku tak sa mi strašne potí zadok.. a ja mám rád košele a k ním sa najviac hodia také tie oblekové gate lenže tie sú tenké prečo nemôžem moc vysedávať :-/ Neviete mi niekto povedať či existujú nejaké také boxerky ktoré ja nevim budú viac piť pot alebo niečo podobné? :-D Dosť ma to trápi :-/

Biela.Kobra

Boxerko, proste vyskúšaj :) zober si tie, čo sú ti najpríjemnejšie na dotyk, lebo tie úplety sú fakt rôzne. Teraz sú kade-tade zľavy, tak aj drahé kúpiš za polovicu. Raz vyskúšaš, a potom pôjdeš dokúpiť tielka, tričká, spodky, aj vrchné nohavice atď. :D Len potom mame povedz, že sa to nesmie prať s avivážou! A maximum na 40 °C.

mam56

Ide Červená Čiapočka a stretne vlka a ten na ňu gúľal vypleštenými očami. Čiapočka na neho: vĺčik, vĺčik, chceš ma zjesť, že máš také veľké oči?
Vlk na to: do kelu, to ma už nenecháš na pokoji sa ani vy.ať?:-)
----------------------------------
Jeden môj kamarát sa raz nechtiac posral, lebo hrozne veľa pije. Potom nás s tými o.ratými boxerkami všetkých náhaňal, tak som mu povedal, že už nech si niekoho vyberie, nech tie boxerky zje, nech máme aspoň minútu pokoj od jeho šialených manierov:-)
www.youtube.com

Boxerko

No lenže keď ťahajú pot smerom von, neznamená to že gate budem mať ešte viac spotené? :-D ale určite to vyskúšam vďaka :))

Biela.Kobra

Ja ich nosím na šport, keď sa proste zapotíš - všade :) Mužovi kupujem funkčné boxerky v Interšporte, v Sportissime a v značkových predajniach. Vlákno, z ktorého sú upletené látky, má vlastnosť, že odvádza pot smerom von od tela a aj keď sa spotíš, máš telo v suchu, resp. väčšinou sú rýchloschnúce, takže raz dva je to suché a nepriliepa sa na teba studená mokrá bavlna. Teraz v zime ich nosím aj normálne do roboty, lebo človek je naobliekaný a vojde do tepla, raz dva sa spotí, a potom vyjdeš von a je zle. Nemusíš kupovať najdrahšie značky. Momentálne mám na sebe tieto pánske boxerky Klimatex :) im9.cz - dámske totiž robia len "bikini", sú veľmi ľahučké, elastické, tenké a stáli okolo 10 €, viac za to ani ja nedám. Najčastejšie chodím do Sportissima, to je skoro v každom meste, alebo do Decathlonu pri BA a KE.

Boxerko

Nie neskúšal veru. Vačšinou mi tieto veci kupuje mamka ale to také obyčajné z HaM new yorker a tak.. ale keď si do googla dám funkčná bielizeň, nájde mi aj spodné prádlo atď ale v žiadnom nieje nejaký popis čo by s tým mal niečo spoločné.. jedine že sú drahšie cca 30 eur

Biela.Kobra

Funkčnú bielizeň si skúšal? Máš na výber rôzne značky a materiály, odsávajú pot smerom do vonka a dostaneš ich v hociktorom lepšom športe.