ako prestať milovať

Príspevok v téme: ako prestať milovať
zdenka18

Dobrý deň, možno táto téma znie tak trochu gýčovito ale ja naozaj potrebujem radu. Mám 18, môj problém je že sa veľmi ťažko zamilujem ale ak milujem tak celým srdcom. Za svoj život som bola zamilovaná 3 krát a z toho mi láska bola opätovaná raz, keď som mala 15. S priateľom nám to klapalo a oslávili sme spolu 3 ročné výročie nášho vzťahu. Mesiac na to sa so mnou rozišiel a s tým že ma nemiluje a že stretol niekoho iného. Veľmi zle som to znášala veď bol môj prvý vo všetkom, tak isto ako aj ja jeho. V škole som sa extrémne zhoršila a pohľad na moju lásku s jeho novou mi vôbec nerobil dobre. Počas tohto obdobia ma niekoľko krát kontaktoval s tým že po nich zazerám a pod. Táto nová láska mu vydržala mesiac. Samozrejme, že to neukončil on. Opäť ma kontaktoval a ja som mu odpustila. Sme znova spolu ale ja sa v tom vzťahu bezpečne necítim. Zároveň sa mi hnusí myšlienka že počas toho mesiaca preťahoval niekoho iného aj keď sme spolu neboli. Mali sme vo vzťahu aj problémy , to nepopieram ale urobiť toto ? Dokonca tvrdí že to nelutuje lebo som sa zmenila a teraz nám to klape viac. No ja hoc som odpustila, nezabúdam. Zároveň sa však neviem odpútať, milujem ho aj po tom všetkom. Potrebujem objektívny názor prípadne nejakú radu. Priateľ má 19.

Florijan

Zamilovat sa takto vazne do takeho mladeho chlapca je obvykle chyba. Mam sice byvalych spoluziakov, ktori zacali chodit na strednej, zobrali sa a zalozili rodinu - ale to je skor vynimka.

Tito chlapci este nemaju zmysel pre dlhodobe vztahy, oni este len spoznavaju dievcata. To ze ta nechal po troch rokoch a neubehol mesiac a spaval s inou to na to ukazuje.

O svojich pocitoch z toho mu povedz, nech sa pouci.

mam56

Prišla ku mne čiernovláska, bola z toho veľká láska.
Dal som jej hneď veľkú pusu, nastúpil do autobusu.
Prišla ku mne jedna tetka, taká stará hnusná šte.ka.
Navyše aj jeden ujko, čo si myslí, že som čmeliak:-)
Pozeral som radšej z okna, celá cesta bola mokrá.
Nastala tam trma vrma, už je zo mňa malá urna:-)

mam56

Neviem, prečo mám stále sanovať nejakých bedárov, zum Teufel. Ale čo už, keď príde, tak ho nevyšmarím jak psa, že? Treba byť obozretný, lebo všetko je monitorised from above:-)
Jáj, neznášam robiť dobré skutky. Raz ma z toho trafí šľak, na betón:-)

mam56

Ja pre tento účel používam Seroquel:-) Milujem len seba a svoje deti. Všetko ostatné mám am Hacken, rodičov inclusive.
Počúvaj rock, to ťa nabudí, aby si nemala nikoho rada a budeš šťastná:-) Možno...
Ale ani deti nemožno milovať totálne, aby ťa nemohli citovo vydierať:-)))
www.youtube.com

utekaj prec

Okamzite sa s nim rozid a prestan ho kontaktovat, ak bude on teba, ignoruj ho. Vymaz si jeho cislo, zmaz co sa da. Je je jedina rozumna moznost. Tu naozaj niet inej pomoci.
Ten chalan si ta absolutne nevazi! Nezalezi mu na tvojich pocitoch, lebo ti dokazal velmi ublizit. Si pre neho ako zakusok naporcovany na stole. Ked chce ma ta. Ublizi ti, da si iny zakusok a potom ked dostane chut vrati sa k tebe. To je absolutne nevazenie si ta. Si pre neho len hracka.
Utec, kym ti to neurobi znova. Lebo potom uz budes moct jedine lutovat, ze si mu dala druhu sancu a zase si zostala opovrhnuta. Budes sa citit este 100 nasobne horsie ako teraz.
Chapem, prva laska je prva laska. Rozchod je vtedy ten najtazsi. Ale naozaj chces mat pri sebe chlapca, pre ktoreho si len zabavka? Maj rozum a ked to preboli (a to preboli) budes stastna ze si to ukoncila! :-) Nic mu ani nevysvetluj, proste koniec a hotovo. Ziaden kontakt, ziadna odpoved na jeho snahu. Ten chalan si neasluzi nic, ani tvoje jedine slovo.
Drz sa! :-)

Lukasko12

Najprv si musíš premyslieť či ťa bude baviť takýto vzťah v ktorom chýba istota. Ak ti raz povedal že ťa nemiluje a šiel za inou, tak je len otázka času kedy to urobí znova.
On ti povedal že to neľutuje, lebo si sa vraj zmenila ? to aká zmena u teba preboha nastala ? schudla si 30 kíl ? alebo sú to len keci z jeho strany v snahe oblbnúť ti tvoju hlavičku aby ťa opať mohol ovládnuť ...
každý kto úprimne miluje a spraví chybu ,tak tej chyby ľutuje ..

katapult

Povedal ti, že ťa nemiluje, a keď mu to nevyšlo s inou, tak sa vrátil. Čo viac ti treba? Ako prestať milovať? Riaď sa rozumom. Hold, máš za sebou jeden vzťah, neboj, v tvojom veku niekde na výške sa okolo teba bude točiť ešte veľa ľudí, nájdeš niekoho, s kým si budeš rozumieť, už budete obaja starší, budete sa ľúbiť naozaj a využiješ skúsenosti z tohto prvého vzťahu. Tento chlap k tebe nemá úctu, potreboval si odbehnúť vyskúšať inú, ty si ho omrzela a hlúposť bola pustiť ho naspäť. Mala by si to ukončiť skôr, než ťa nechá opäť. Aj keď ho ešte akože miluješ, maj trochu úcty k sebe, lebo inak si ťa ani chlap nebude vážiť. Ja by som sa k takému chlapovi nedokázala vrátiť, aj keby som ho neviem čo. Prečítaj si tú prvú vetu tohto príspevku - nemiluje podľa jeho slov. Jasné, že si sa zmenila, videla si realitu, už nie si taká naivná, však?

Mesačný princ

Ak sa človek raz zamiluje, naozaj zamiluje tak nejde o vášeň a ani o ružové okuliare ale miluje toho niekoho, ako celok. Či je tam prítomná chémia, vášeň, ktorá nás poháňa dopredu, či sú tam zištné dôvody...všetko toto a zmes vlastností, ktoré daný človek má, má za následok to, že milujeme. Aj keby nám akokoľvek ublížil, aj keby ružové okuliare opadli, tak tie vlastnosti a podstata toho, prečo toho človeka milujeme zostáva.

Takže ti to napíšem tak ako to je ,,NIE! Nedá sa prestať milovať!,,

Ale tento tu ťa očividne využíva, veď si ho môžeš skúsiť preveriť, nahovor nejakú peknú babu, nech ho skúsi zbaliť a uvidíš, že som mal pravdu. Si mu dobrá len preto, pretože hentá ho odkopla a ty si ho prijala späť.