Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Postupne tmavnúci necht

Príspevok v téme: Postupne tmavnúci necht
Stressorína

Dobrý deň,

chcela by som sa poradiť. Počula som o prípadoch, kedy necht po narazení, zaseknutí (a podobne) sčernie, ale vždy to bolo v priebehu niekoľkých minút, hodín alebo dní. Môj Starý otec si ako tvrdí "musel niekde naraziť prst" na ruke už pred niekoľkými týždňami. Všimla som si, že mu černie necht asi pred mesiacom smerom od dlane ku koncu prsta. Ešte stále nie je celkom čierny. On tvrdí, že mu to vyrastie, ale zatiaľ je "tá nová časť" stále čierna. Je to v poriadku? Nemôže byť príčina niekde inde ako v úraze, keďže ani on sá nevie, kde by sa mu to mohlo stať? Osobne si myslím, že takú bolesť by si zapamätal. Ďakujem za radu.

Stressorína

Ďakujem AnonyM, dúfam, že to bude niečo podobné a nič vážne. K doktorovi sa mi ho asi nepodarí dokopať :) budem to sledovať, keď vravíš, že si to mal rok, no dobre. Dúfam, že je to už v pohode:)

|AnonyM|

Mne takto scernal necht na palci na nohe. Mal som ho cierny nieco cez rok a nedavno mi polovica toho nechta odpadla a ta druha polovica je uz novy necht. Ja som si ten palec, ked si dobre pametam narazil zakopnutim pri futbale, ale tiez neacernal hned ale postupne. Malo by to byt v poriadku, ale ak zajde preistotu za doktorom nic s tym neskazi.