Ahojte ☺ Chcela by som vedieť váš názor na moju situáciu. Po skončení 5 ročného vzťahu, v ktorom som bola psychicky a aj fyzicky týraná som sa zahľadela do chlapa ktorého už dlhšie stretávam. Nemali sme takmer žiadnu príležitosť sa dať do reči, na napriek tomu som zazrela ako sa na mňa díva (v momente keď som na neho pozrela svoj zrak odvrátil), usmieval sa keď ma videl, keď o mne rozprávali. Sem tam sa ozval, no nebola to debata. Od známej som sa dozvedela že je hanblivý a že si dáva na ženy pozor keďže sa sklamal v láske. Preto som bola veľmi prekvapená keď so mnou jedného dňa nadviazal rozhovor. Problém je v tom že nemám ako zistiť či sú sympatie vzájomné. Preto by som chcela vedieť váš názor na moju situáciu a poprípade nejaké rady ako na hanblivého chlapa. Ďakuem krásne
poraďte prosím
Ved on uz prvy krok spravil, teraz je rad na tebe. Tiez sa prihovor, usmievaj sa... Nehovor mu ze sa ti paci, len sa mu trochu otvor a pribliz.
Ale ako na neho ? Bojím sa aby som ho neodplašila alebo aby si o mne nemyslel že som nejaká lovkyňa chlapov...
nick Jedennapad ty ukazuješ svojho kokotka žene ktorá sa ti páči aby si ju zbalil??? :-P
Musis na neho :-)
Ked sa mu pacis tak najlepsie riesenie je vrhnut sa nanho
Kristi. On moze byt hanblivy ako pises, ale sama vidis, ze sa vie prekonat a prihovoril sa ti, oslovil ta. On len potrebuje cas a mozno od teba spatnu odozvu. Kedze je utiahnuty a hanblivy, neradim ti daky akcny utok, ist nanho ako s bubnom na zajace (vylaka sa, stiahne sa, prip.zdrhne ;D ) a to zrejme nechces. Bud preto mila prirodzena, sama sebou, opatuj mu pohlady, usmievaj sa nanho ked sa stretnete ked sa on na teba usmeje, pozdrav ho pri stretnuti, usmej sa nanho. No hlavny tah by som nechala na nom. Ak ma chlap vazny zaujem, prekona vsetko, nielen vlastnu hanblivost uzavretost ai
láska ide cez žalúdok! Chudák sa nevie vyjadrovať...
Najviac na svete ma vie vytočiť niečo také, ako je príspevok pod. Taká neúcta voči ženám a dievčatám. Bodaj by potom mali ženy dôveru voči mužom. Také hovädo ako ty by som kopala do zadku, až kým by ti nenaskočil rozum na správne miesto. Primitív, ktorý si hladká svoje nulové ego anonymne na internete. A k téme..ak hanblivý človek či už muž, či žena nechce, aby si niekto všimol, že sa mu/jej niekto páči, tak to nezistíš. Asi musíš dať najavo ty svoje city a podľa reakcie uvidíš.