Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mononuklóza pre komošku

Príspevok v téme: Mononuklóza pre komošku
Karolinka1

Caute taky paradox mam kamosku s mononukleozou, bude mat narodky a nasla som taku plysovu alebo plastovu jej napodobeninu a tak reku ze si z nej vystrelim ked este nemala frajera a ma chorobu z bozkavania tak jej ju dam :D Myslite ze este ostaneme kamaratkami alebo sa na mna nahneva? Nerada by som kebyze sa na mna nahneva ale ono to je take mile aj :D

plysak

ja som z giantmicrobes kupovala raz zubny kaz pre kamaratku zubarku a veeeelmi sa jej pacil, ale zas raz som brala aj, no priznam sa ze spermiu pre kamosku na 18tku a ona to zobrala v pohode smiala sa len vraj jej rodicia sa nato tak divne akosi pozerali a potom ked som prisla k nim tak tiez akosi ku mne zmenili postoj tak trosku bacha na take :D

biologia

nasa ucitelka to fakt pouziva! a je to skvele :D stale ma zaujimalo odkial to ma som si myslela ze niekde zo zahranicia prave ked som to nevidela v hrackarstvach.....

hypo-chonder

nič sa neboj, ja mám doma už peknú zbierku lebo v partii mi hovoria že som hypochonder -_- tak mi stále na narodky dajú dajakú novú chorobu aby som nepanikáril a vedel kde je :D a to pritom si priznávam že nemám moc kľudnú povahu že aj oni sa prvé báli jak zareagujem ale tak musím uznať že je to vtipné no :D už aspoň viem odkiaľ to berú, si môžem škrať :D

Karolinka1

Jasneee ved jasne ze sa to musi dat chytit len inak len si z nej prcu chcem urobit :D A hej z giantmicrobes by som to brala nemate take daco doma? Nenahnevalo by vas kebyze chorobu dostanete?? A keby to mala ucitelka v skole tak hej nepohnevala by som sa dalo by sa lepsie predstavit co to je :D

Bethy

Ja si myslím, že ona to chápe, že sa to dá chytiť aj inak len asi ste dobré kamarátky keď ti vôbec len napadlo zobrať to z ineho pohľadu a tak prečo by nie? Mne osobne by to prišlo celkom aj vtipné a dá sa to chytiť iba raz tak by som mala peknú spomienku na teba ako suportívnu kamarátku čo vie rozosmiať :D

ty si trdlo

dievca zlate, keby si sa trosku zahlbila aj do knih tak by si vedela ze mononukleozu mozes chytit aj z pohara alebo priboru z ktoreho pil jedol clovek nakazeny mononukleozou. Je to ochorenie ktore sa prenasa SLINAMI a nie cisto len bozkavanim. Moja kamoska mala len 12 ked sa nou tiez nakazila a pritom nemala frajera.

Vek

tak zalezi kolko mate obe rokov a ako dobre ju poznas si myslim sama mozes odhadnut ci to je rpe nu vhodne alebo nie ak si myslis ze to zoberie vtipne tak preco by aj nie :)