Caute taky paradox mam kamosku s mononukleozou, bude mat narodky a nasla som taku plysovu alebo plastovu jej napodobeninu a tak reku ze si z nej vystrelim ked este nemala frajera a ma chorobu z bozkavania tak jej ju dam :D Myslite ze este ostaneme kamaratkami alebo sa na mna nahneva? Nerada by som kebyze sa na mna nahneva ale ono to je take mile aj :D
Mononuklóza pre komošku
ja som z giantmicrobes kupovala raz zubny kaz pre kamaratku zubarku a veeeelmi sa jej pacil, ale zas raz som brala aj, no priznam sa ze spermiu pre kamosku na 18tku a ona to zobrala v pohode smiala sa len vraj jej rodicia sa nato tak divne akosi pozerali a potom ked som prisla k nim tak tiez akosi ku mne zmenili postoj tak trosku bacha na take :D
nasa ucitelka to fakt pouziva! a je to skvele :D stale ma zaujimalo odkial to ma som si myslela ze niekde zo zahranicia prave ked som to nevidela v hrackarstvach.....
nič sa neboj, ja mám doma už peknú zbierku lebo v partii mi hovoria že som hypochonder -_- tak mi stále na narodky dajú dajakú novú chorobu aby som nepanikáril a vedel kde je :D a to pritom si priznávam že nemám moc kľudnú povahu že aj oni sa prvé báli jak zareagujem ale tak musím uznať že je to vtipné no :D už aspoň viem odkiaľ to berú, si môžem škrať :D
Jasneee ved jasne ze sa to musi dat chytit len inak len si z nej prcu chcem urobit :D A hej z giantmicrobes by som to brala nemate take daco doma? Nenahnevalo by vas kebyze chorobu dostanete?? A keby to mala ucitelka v skole tak hej nepohnevala by som sa dalo by sa lepsie predstavit co to je :D
Čo už len tí ľudia nevymyslia :D :D... ale z toho by boili dobré učebné pomôcky :) ....
choroby - podľa mňa je to úplne super :D Veď kukni sem www.giantmicrobes.sk
Karolinka1 kde si to voobec nasla? su aj ine dristiky take? ci to dakto len na zakazku vyraba?
Ja si myslím, že ona to chápe, že sa to dá chytiť aj inak len asi ste dobré kamarátky keď ti vôbec len napadlo zobrať to z ineho pohľadu a tak prečo by nie? Mne osobne by to prišlo celkom aj vtipné a dá sa to chytiť iba raz tak by som mala peknú spomienku na teba ako suportívnu kamarátku čo vie rozosmiať :D
dievca zlate, keby si sa trosku zahlbila aj do knih tak by si vedela ze mononukleozu mozes chytit aj z pohara alebo priboru z ktoreho pil jedol clovek nakazeny mononukleozou. Je to ochorenie ktore sa prenasa SLINAMI a nie cisto len bozkavanim. Moja kamoska mala len 12 ked sa nou tiez nakazila a pritom nemala frajera.
tak zalezi kolko mate obe rokov a ako dobre ju poznas si myslim sama mozes odhadnut ci to je rpe nu vhodne alebo nie ak si myslis ze to zoberie vtipne tak preco by aj nie :)