Migrujúca bolesť na nohe

Príspevok v téme: Migrujúca bolesť na nohe
david09

dobrý deň, chcel by spýtať, že či by mi niekto vedel poradiť....mám to už 4 mesiace, začalo to tým, že som 2 dni behal v kopcoch a tretí som išiel lahunko vyklusat a po 2km začalo ma pichat pod kolenom, z lavej strany, naprv som si myslel, že to rozbehám, no bolest z tadiaľ zmyzla a presunula sa mi nad koleno a tam to sem tam cítim, no mám ešte jeden problém, že večer toho dňa som začal cítit aj bolesť v strede fascie a odtial sa mi to presúva raz hore, potom pod zadok, potom to cítim, ako mi to ide cez zadok, nikdy som žiadnu bolesť necítil v chrbte,bolelo ma aj pri bedrovom klbe, no ako keby lusknutím prsta tá bolest zmyzla a bleskovo sa mi presunula do svalu pod lonovú kosť, čo dvíha nohu,pri chôdzi som to cítil a aj normálne v klude, potom to hned zmyzlo, mohol som aj chodit, ako keby to tam ani nebolo, ale odtial sa mi to presunulo z toho svalo kusok dole nad trieslom a tam to mám aj teraz... nikdy som nemal nič opuchnuté ani červené ba dokonca ma to ani na DOTYK nebolí...bol som na rentgene driekovej časti, že či nemám nerv pricviknutý všetko je v pohode, bol som 2x na odberi krvi aj na moči a všetko je v pohode, niekedy ma nebolí nič a iba len tak ma rozbolí celá noha...tá bolest mi ako keby chodí, pri dlhšej chôdzi do schodov a zo schodov sa stav zhoršuje ...vitamíny jem, rybí olej a je neviem čo všetko, natahujem sa, lahké cviky robím, že či náhodu nie som poskracovaný...je toho vela, tak asi viete ako sa cítim....neviem mi niekto poradit prosím? nikdy som sa s takýmto niečim nestretol...dakujem