Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rozchod kvôli rodičom

Príspevok v téme: rozchod kvôli rodičom
lolo454

Zdravím vás. Chcela by som vás poprosiť o názor. Mám 20 a stretla som staršieho muža 37r. Tak môj príbeh. Zo začiatku sme boli skvelý priatelia, dá sa povedať sadli sme si, povahovo aj myslením. On bol dosť skúšaný životom a ja som si tiež zažila svoje. Ešte aj naša minulosť bola takmer rovnaká. Rozprávali sme sa o všetkom, bol mojim priateľom. Vždy sa ku mne správal z úctou, láskou, bol milý, pozorný. Je to skvelý chlap ktorý ma už v tom čase miloval. U mňa to trvalo pár mesiacov neskôr než som zistila že ho naozaj ľúbim. Náš vzťah bol nádherný, plný lásky, nehy. Keďže sme vyrastali v rodinách kde nám láska nebola dávaná my sme si ju vynahradzaji. Zažila som sním prvé milovanie. Všetko ako z rozprávky ale... Moja rodina, keď to zistili spikli sa proti mne. A podarilo sa im to- rozišli sme sa. Možno sa ma budete pýtať že prečo som ukončila vzťah? Od môjho detstva o všetkých dôležitých rozhodnutiach rozhodovali rodičia.Nikdy sme neboli vychovávaný v slobodnej vôli. Čo sa im nepáčilo bolo zakázané.Nehovorím že sú to zlý rodičia, hlavne pre ocka som bola vždy jeho dievčatko až kým som nezačala dospievať, z mamou je to horšie. Stále sa so mnou hádali, presviedčali mňa, vyhrážali že mi vybavia aby som odišla z roboty. A ja som typ človeka ktorý sa strašne bojí , keď som pod stresom a tlakom tak zo všetkého cúvam. Nadávali naňho pretože chcel spáchať samovraždu, kvôli mne že je to magor a má sa ísť liečiť a nie chodiť okolo mňa. A tu som im ja vykričala že kde boli tie 3 roky čo som trpela depresiami, utápala som sa v liehu, fajčila , skúšala drogy, kde boli keď som sa rezala a koľkokrát som chcela skočiť pod auto ale nemala som tú silu. A ich odpoveď na to : sklamala si nás, mama mi povedala že ľutuje že ma vlastne porodila. Koľkokrát mi nadávala že som ku*va a že sa chodím iba ku*viť a pri tom som bola panna. Od matky to bolí. A ja som pre nich stratila skvelého chlapa. Najhoršie je že on býva odomňa strašne ďaleko. Jeho rozchod dal strašne dole. Povedal mi že sa už nechce takto trápiť, mal veľa vzťahou ale až pri mne zistil čo je láska. Bojím sa že si kvôli mne niečo urobí.

Mesačný princ

Je smutné, že si sa vzdala lásky kvôli rodičom :( Ale ty musíš vedieť ako sa máš rozhodovať. Je to tvoj život a ak si pod takýmto vplyvom, tak je to choré. Nehnevaj sa na mňa ale ak sa nevieš rozhodovať sama za seba, tak nemáš na vzťah!

ak sa neodpútaš od rodičov, tak tvoj život bude takýto vždy. Ostaneš sama!

A či si niečo urobí tvoj priateľ neviem. Spýtaj sa ho. Ja by som sa lásky len tak ľahko nevzdal!