ahojte, pisem o svojich peripetiach uz nejaky cas a rada privitam kazdu radu, aj od RNG a ostatnych...
V decembri som mala zaludocne problemy, z ktorych som sa pomaly dostavala, avsak ziviny sa mi stale nevstrebavaju poriadne a v dosledku diety, nechutenstva a zleho travenia mam neurogennu tetaniu- kolapsove stavy kazdy den, trpnutie ruky, neskutocna unavu, neschopnost koncentracia, vpadky pamate atd.
Na tetaniu som dostala Mg a antidepresiva (tie nebudem brat). Lenze ja uz beriem tolko vela doplnkov a mam pocit, ze sa mi to nevstrebava poriadne v traviacom trakte. Neviem ani ci chcem radu, alebo len skusenosti inych, alebo podporu, lebo obcas uz meliem z poslednych sil. Som PN, horko-tazko zvladam zakladne veci ako si nakupit potraviny a navarit. Mam 33rokov a doteraz som bola zdravy clovek, sportujuci a za 1.5mesiaca som ako vlastny tien. Schudla som uz 7kil a to som bola stihla uz predtym.
dakujem za kazdu radu, ako nabrat sily a bojovat dalej.
momentalne uzivam: psyllium, D3+K2, omega 3, spirulina+chlorella, selen, probiotika, susene aloe-vera, Mg+Zinok, pivovarne kvasnice, vitamin C, po jedle pangrol+ kyselinu, skusala som Citricidal, ale nejako som to s nim vzdala
objednala som si este Calcium a Q10 na tetaniu
chcem sa spytat doktorky na injekcne podavanie Mg a Ca, kedze mam problem s travenim