Ahojte, približne od začiatku leta 2015 som užívala tabletky Zyloram generikum od citalopramu. Po tomto lieku som sa cítila dobre zabral mi. Ale teraz nastal v lekárňach problém, povedali mi, že sa na Slovensko nedováža nedá sa tu vôbec zohnať, tak mi v lekárni poradili iné generikum Citalec. Užívam ho štvrtý deň ale už teraz sa prejavili účinky by som povedala skôr tie nežiadúce. Začalo ma svrbieť celé telo a cítim sa po ňom tak ani neviem to popísať tak inak ako po tom Zylorame cítim sa tak "inako". Mam obavu z toho ako teraz riešiť tento problém hoci v lekárni povedia, že je to to isté ale počula som aj od iných ludí, že to môže účinkovať inak. A ja aj napriek tomu že beriem lieky som normálny bežne fungujúci človek a nemôžem si dovoliť ísť teraz len tak zase na 3mesačnú maródku ako som už bola. Neviete mi niekto poradiť nejaké fakt kvalitné generikum od citalopramu lebo ja naozaj neviem, tých firiem čo ho vyrábajú je asi 10 alebo poprípade neviete niekto kde by som tento Zyloram mohla zohnať keď na slovenskom trhu ho niet? Ďakujem.
Citalec, citalopram.
Hm, nenajde sa sa niekto kto ma podobnú skúsenosť?
Co ty o tom vies.
Mas abstak hehe
len posuvam temu.