Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PRÁCA VZŤAH

Príspevok v téme: PRÁCA VZŤAH
NiKKKooola

z partnerom sme sa rozhodli spoločne podnikať. zo začiatku som si to nevedela vynachváliť ja som bola rozum on sila. no teraz z odstupom času je to hrozné. sa mi zdá Ze všetko musím robiť ja. keď niečo potrebujem musím dobreže nie niekoľko dní prosiť. Keď sme boli v práci bol skvelý. no teraz sa celé dni hrá na počítači. predtým v práci nehúlil a teraz áno a tak sa iba hádame a všetko je len ťažsie. rozprávať som sa pokúšala niekoľko krát výsledok žiadny... prosím radu

kafe

vezmi taký ten zošitový kalendár a zaznačuj tam, čo kedy treba spraviť, vybaviť, nakúpiť. Zeleným perom, nech si podčiarkne veci, čo porobí on, modré zostávajú tebe. Splnené, vybavené úlohy sa odfajknú. Keď neurobí nejakú svoju povinnosť a spravíš to za neho, dáš to do rámčeka. A podľa odvedenej práce, bude chlapec i ty ohodnotený/á. Neviem ako si delíte zisk, idete na polovicu, všetko vrážate späť do obchodu... ale bez práce bude mať chlapec hovno. Sproste povedané. Takto mu po týždni úplne jednoducho a jasne ukážeš: ak si delíme zisk fifty fifty, máme aj robiť narovnako, nie?
Po týždni si to môžete vymeniť, úlohy si vyberáš ty a jemu zostane to, čo robiť nechceš.
Spýtaj sa ho, či chce s podnikaním skončiť a či ho máš vyplatiť. Lebo jeho pomoc potrebuješ a ak nepriloží ruku k dielu, radšej si nájdeš na to človeka (či je to ale možné neviem).

lolinka

Musis byt nanho tvrda. V praci pracoval, tam mal nad sebou sefa a keby sa flakal, mal by problem. Daj mu najavo, ze ked sa takto bude spravat pri tebe, bude mat takisto problem. Kludne nanho aj navrieskaj, niektori chlapi to potrebuju. A vyhrazaj sa mu, ze ak sa bude takto flakat, firmu si rozdelite a kazdy bude makat na svojom. Tebe zostanu zakaznici a jemu pocitacove hry.

Filip TT

pises, ze rozpravat si sa s nim uz snazila niekolko krat bez vysledku. V tom pripade musis prejst k cinom. Nejak rozdelis ulohy a urobis LEN SVOJE, tie jeho zostanu jednoducho neurobene zo vsetkymi dosledkami. Pokial ma istotu, ze ty vsetko potiahnes, nema dovod nieco menit....