Akú máte skúsenosť s kolagénovými náplasťami pod oči ? ..
Kolagenové náplaste pod oči
Milujem kolagen a všetky produkty s ním. Mám pocit, že mi to krásne vypne pokožku a prekrásne rozjasní. Pravidelne si kupujem pleťové masky s kolagenom . A mám super tip, ktorý mi poradila kozmetička. Vždy keď masku použijem a zostane vo vrecúšku kolagen, zaštipcujem ho štipcom na potraviny a vložím do ľadničky. Pred použitím krému ráno a večer si ho aplikujem ako sérum pod krém. Pleť je ako by ju niketo napumpoval .!!!!!
Ja poznám len kolagenové masky a krémy. Pásiky ? Dá sa to kúpiť aj v kamenom obchode?
Kočky tak já mám takéto skúsenosti. Mala som taký problém z počítača mi oči slzili a robili sa mi také suché miesta okolo očí, Nepomáhala nijaká mastička , potom som na blogu dozvedela o kolagenovej kryštálovej maske pod oči. perfektná vec. Ako by mi niekto urobil plastiku. Okolo očí sa drobné vejáriky vyhladili a pleť úplne ožije a hlavne nemám suché miesta.
Ahoj ja uz dlhodobo používam kolagénové náplaste zn. Purederm
došla som k ním náhodou čítaním rôznych príspevkov kde bol odkaz na tuto kozmetiku a som spokojná dobre balenie a aj kvalitný produkt