ahoj.myslite ze je spravne nedat najavo kym clovek v skutocnosti je ?lebo ja som brutalne ukecana a dusim to v sebe ,len aby ma ludia nebrali ako blazna..lebo som strasne vnutri zivy clovek..ale mam blok a neviem dat najavo city bojim sa !lebo fakt som neni nomalna..so priliz ziva a nechcem aby to ludia o mne vedeli lebo ma budu pokladat za nejaku sibnutu..a uz mam dost z toho velke komplexi..mam fobiu socialnu..tazka forma..neviem ci je spravne dat najavo to co citim poriadne a vyliest zo seba ten plast hanby a zit naplno..lebo fakt som dost zivel..a toto sa bojim prejavit ..a hlavne preto lebo by som niekomu ublizila a to ja nechcem..mam taky pocit ze ked nieco spravim dobre tak sa to obrati v niecom na zle ,ci je to obdobie,veci atd..ludia myslite ze mam byt sama sebou ?lebo bojim sa ze niekomu ublizim s tou mojou povahou...lebo som sialena ,dusim to v sebe..ale zase na druhej strane niesom cvok..len toto proste som seknuta ,moja osobnost je seknuta ,stojim a neviem ako dalej,snazim sa..len ja mam vzdy z toho taky zly pocit take zvieranie na hrudniku,potom my rychlo byje srdce ked sa nachvilu prejavim aka som pred ludmi a potom sa radsej stiahnem aby som neublizila..je to totalny blok..este v 14-15 r ked som mala tak som to take nemala.a teaz v dospelosti ked treba zit a chcem mat rodinu tak taketo starosti ..je to strasne tazke a lieky teraz beriem rivotril ale nic moc zatial..boze moj kedy konecne najdem tu cestu ..kedy!viem dnešny svet je zly..ale ok vidite uz zase by som dalej pisala ale prerusila som to..taka som ,vykecala by som sa tu az az..ale nechcem lebo aby to uz nebolo moc..neviem ci existuje niekto s takouto poruchou osobnosti ako mam ja ale nemam pracu,skolu,nic nemam!len chcem radu ci naozaj mozem prejavit city..lebo vzdy ked aspon nachvilku ich prejavim tak je zle..uz ludom prekazam ..a to som uplne normalna v pohode obycajna veci kecam..tak ja neviem..chcem sa vykecat vykecaat..ale ..ok.botka.
prejavit city
Filip TT ? :DDD
kludne kecaj vola98, slubujem, ze si aspon jeden prispevok precitam.
Ides! :)