Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muzi - introverti. Poradite mi prosim?

Príspevok v téme: Muzi - introverti. Poradite mi prosim?
milucka

Dobry den.
Maju o mna zaujem dvaja muzi /vlastne viaceri, ale ja som to zuzila len na tychto dvoch/. A som teraz vo faze rozhodovania, ktoreho si mam z nich vybrat, preto asi vsetko ohladne tych dvoch zvazujem pre a proti, rozmyslam, porovnavam ich navzajom, rozhodujem sa.
Jeden je extrovert a druhy introvert.
Ten extrovert, viete, pri nom aspon zhruba viem, na com som. Teraz myslim ohladne vztahu. Vyznal sa mi z citov, chodime spolu von, stretavame sa, vidim ze to so mnou mysli vazne, spomina so mnou buducnost /zasnuby, kedy svadba/. Proste viem unho co planuje so svojou karierou, byvanim, zivotom, a hlavne so mnou. Ze so mnou pocita do buducnosti.
No a je tu teraz ten introvert. K nemu ma pritahuje nieco zivocisne, velmi sa pritahujeme, hned sme si spolu sadli, rozumieme si. Lenze. U neho sice viem, co planuje so svojim zivotom, ked som sa ho spytala: co sa vzdelania tyka, kariery, kam sa chysta vycestovat, co chce dosiahnut, ze chce dokoncit barak a takto vsetko o nom viem. Len neviem, kde som v tom celom ja? Lebo mna nespomina v nicom z toho zasadnom, akurat len to, ako sa mu velmi pacim, ako ho pritahujem, vzrusujem, ze sa tuzi so mnou milovat. Ale vztah neriesi, nerozobera. Nic. Akoby som citila, ze on na nejake trvale vztahy, zavazky asi nie je. Takze aj ked sa mi paci ovela viac, viac ma pritahuje nez ten extrovert, je tam vacsia chemia, tak rozum mi hovori nechat ho tak a ist do istoty s extrovertom, kde aspon so mnou pocita a zhruba viem, na com som. Lebo tento introvert nic. Proste on mi sam od seba nepovie co a ako vztah, ci sa chce vobec viazat usadit, ci je na vztahy, ci tuzi po rodine? Teraz neviem, ci je to preto, ze je introvert alebo to proste s tym nic nema spolocne a on proste takyto je. Proste citim medzi nimi dvoma velke rozdiely.
Ako je to pri vas ostatnych introvertoch? Hovorite vobec o citoch? Tuzite mat vztah, rodinu, usadit sa? Dakujem vam

blueberryNN

milucka, tak okej, napisem ti to polopate, lebo ocividne nechapes. Nepisem tu o cakani na ideal. Snazila som sa ti povedat, ze ak si vyberas ako medzi hruskami v supermarkete, potom vobec nechapes, o com je vztah.

Filip TT

milucka, neviem ti povedat pre koho sa mas rozhodnut (taku zodpovednost nezoberiem) jedno je vsak iste - to ze ti ten "introvert" nehovori o vztahu, to nesuvisi s tym, ze je introvert. Ked ti vie povedat, ze sa tuzi s tebou milovat, vedel by ti povedat aj to, ze ta lubi, chce ta navzdy a chce mat s tebou rodinu. Takze tam je problem v niecom inom.

milucka

Ssss. Ja som milovala zatial jediny raz v zivote. Aj to prislo az po tridsiatke. Zlomil mi srdce. Rozisli sme sa. Takto to dopadlo ked som sa riadila srdcom, vasnou, tuzbami. Rozum mi hovoril nie a ja som aj napriek tomu sla za hlasom srdca. A davala som sa z toho dokopy riadne dlhy cas

Blueberry. Uz som realistka. Mam uz aj svoj vek. A keby som cakala na svoj ideal tak to skor umriem na starobu ;)

sssss2

A mimochodom laska ani stastie sa neda nijak exaktne predikovat, ze si zvazis pro a proti alebo nejaku inu rozhodovaciu analyzu a bum, vyjde to... su na to aj nejake vyskumy, ze ludia su v odhadovani tychto velicin zvlast nepresny... Jedine cim sa tu mozes riadit je laska a intuicia

blueberryNN

Ani jeden. Pockaj, kym ti srdce povie, ze s niekym chces byt nie preto, ze on chce byt s tebou, ale preto, lebo s nim tuzis byt. Ver mi, taky bude iba jeden naraz. Teraz zbytocne riesis kraviny.

sssss2

No ja cumim, to myslis vazne take analyzy? Ved tu ide o lasku a nie sa rozhodovat ako v ekonomii ze do coho investujes...