Pozname sa v z partie v ktorej travime niekolko dni v tyzdni. Je to chalan ktory sa mi paci od zaciatku co som k nim prisla. Nevsimal si ma, nekomunikoval so mnou, nezdravil, tvaril sa nezaujato. Jedna baba z tej partie mi vravela ze on je taky, chce to cas kym niekoho blizsie zpozna. Jedno z tej partie je velmi ale velmi dobry kamos, ona ma sice frajera ale tak... Travia spolu vsetok cas co sa ako partia stretavame. Chodia spolu nakupovat, na kavcu, pisu si cez fb, bavia sa spolu, niekto by povedal ze su frajeri kiez by ona uz frajera nemala. A tato baba ochorela a musela ist do nemocnice na opku kde bola dva tyzdne. Zrazu ked jej nebolo, zacal so mnou sa bavit, rozpravat, smiat, vyhladaval mna, zdravil, smiali sme sa spolu, proste to zacalo medzi nami klapat. Proste velka zmena z jeho strany. Lenze ked sa ona vratila, uz nacupital k nej a na mna sa doslova vy*ral. Uz nezdravi, maloco sa porozprava, vyhyba sa mi ako sa len da, boci odomna, ked sa aj bavime v partiii s kymkolvek sa rozprava, nema problem a so mnou zase nic, situacia cisto ako predtym. Neviem ci viete, ked ste kukali farmu uz neviem ktora v poradi to bola, tak tam tiez jeden zo sutaziacich taky mlady najprv to tahal s jednou, potom ked tu vyhodili tak sa pridal k jej kamaratke a ked sa tamta prva vratila opat sa k nej vratil a tie dve sa rozhadali lebo si ho navzajom preberali medzi sebou. Tato situacia je aj u mna. Najprv to taha s nou, potom ked jej niet odrazu som mu aj ja dobra a ked sa vratila opat sa vratil ako bumerang k nej.
To tych muzov takto bavi? Hladat si docasne nahrady ked im jedna zmizne? Vyuzit a ked uz netraba tak odhodit. Svine!
Vtedy som mu bola dobra..
:-)
Mám len zopár opozičných postrehov a nerobím si vôbec srandu.
Ja už neviem, čo si mám o tom všetkom myslieť. Čudujú sa erudované hlavy, že mladí si nechcú zakladať rodiny a čudujú. No, s plným bruchom sa ľahko rozmýšľa, ak by som mal byť prostoreký.
Ja sa už len modlím každý deň, aby som mal inú prácu, aby som robil to, čo viem a čo si ľudia vážia. Mám už zo všetkého mindráky.
Silnejšie lieky už vraj nevyrábajú, aby mi to umožňovalo mať s vami sociálny kontakt.
Ja nečakám karafiáty, ale napriek všetkému robím len to, čo ma učili majstri.
Toľko ľudí má depresie, že to hádam ani nie je normálne. Mne už preplo dávnejšie, vám to neprajem, ale asi vás čaká podobný osud ako mňa:-(
Nešťastie iného poteší. Ok, ale z toho máme existovať? Z radosti z nešťastia iných? No, to mi je ale útecha... Plus ohováranie?
Kebyže som lekár, tak by ma isto nepotešila plná čakáreň chorých ľudí. Kebyže mám len jedného pacienta, tak by som sa tomu tešil.
Neviem, k čomu všetkému by som sa ešte chcel vyjadriť, ale poviem to oveľa jednoduchšie.
Ak už budete niečo robiť, tak sa hlavne zamyslite nad tým, čo je a čo nie je NORMÁLNE. Hádam sa vám to poradí viac než mne, lebo ja som pojem o normálnosti takmer úplne stratil.
Pre mňa sú normálne úplne iné veci ako pre vás.
Ďakujem za pozornosť. Prajem pekný zvyšok dňa!
No ked je situacia taka, ze ti venuje nadstandardne vela pozornosti, ked tam ta druha dlhodobo nie je a ked tam je, tak sa s tebou bavi menej ako s inymi, ba sa ti vyhyba - tak by som povedal, ze to nie je len tak, ze nejaky dovod to ma.
Tipujem si, ze sa mu v skutocnosti pacis, ale nechce sa s tebou bavit, aby si nepokazil vztah s tou druhou, lebo ten je pre neho prioritny.
Dodrzuje jej vernost, ked ho vidi....asi citi, ze ma sancu ju ziskat.
Vyklasli sa na neho, on je do tej druhej evidentne zamilovany a asi caka, ze sa raz rozhodne pre neho, od takeho chlapa sa neda nic cakat.
no ono to medzi vami neklapalo ... to sisi len myslela .. podobna tema tu bola pred par dnami ale pisal ju chlap ktory mal pocit ze bali jednu zensku ta ale ten pocit nemala... inak neviem co cakas nejake klabosenie este k nicomu nezavezuje a ak sa radsej vykecava s tou inou tak im tam nezavadzaj...
Tak aku radu cakas? Odpoved vies sama. Vyprdni sa na neho. Chlapca ocividne nezaujimas, mal ta iba ako nahradu kym bola kamaratka v nemocnici. Kamoska ho zaujima urcite viac, aj ked ma frajera, mozno dufa, ze sa to este zmeni. Jedina rada pre teba - hladaj v inych vodach. Chalanov je vela. Urcite niektoreho budes zaujimat omnoho viac ako spominaneho fesaka. Vela zdaru.