Ahojte :) chcem sa opýtať, že ak som od 11.1 začala chudnúť tak že jem 5 krát denne menšie porcie, nejem sladkosť a pijem len čistú vodu a popritom cvičím každý druhý deň cca 15 - 30 min. tak či sa mi do leta podarí spevniť tú postavu hlavne brucho a zadok by som chcela spevniť najviac aby mal taký pekný tvar :) a schudnúť by som chcela tak 4 - 5 kg :) myslíte, že do leta sa mi to podarí? aj bez tých všelijakých proteínov a neviem čoho
Schudnúť a spevniť postavu
tie pripravky by som velmi do chudnutia neplietol.. zbytočne vyhadzujete peniaze.. stači zmeniť žiivotny štyl a mať sa viacej rad
vyskusaj protein Plantforce Synergy Protein, je to ryzovy protein, mne pomohol pri chudnuti, neobsahuje laktozu ani lepok, ja ho kupujem z veganskej stranky vitarian.sk
veru uz je leto a ja som este nic nestihla :/
no už je leto tak ako? podarilo sa sformovať postavu? nie vždy to je spojene s ubytkom kil. stači ich len usporiadať. Treba viac krat denne jesť ale určite to nesuvisi s tym že menej. skôr je to o tom čo do seba davame. Tak sa drž a .. je to o životnom štyle nie o chudnutí
Pri schudnutí postavy je najdôležitejšie sabavzdelávanie a zbytočné kilá pôjdu hned samé dole.
Skúste sa prihlásiť do projektu sebavzdelávania. Zaručene Vám pomôžu: www.hotelgallery.eu
Pri schudnutí postavy je najdôležitejšie sabavzdelávanie a zbytočné kilá pôjdu hned samé dole.
Skúste sa prihlásiť do projektu sebavzdelávania. Zaručene Vám pomôžu: www.hotelgallery.eu
Ja nepijem od 10.1.2016 Je tomu už sedem dní počas ktorých som si vypil len jedenkrát. Vytvorili sme si takú súkromnú komunitu počas ktorej sedíme (všetci alkoholici) a rozprávame sa o tom, že aké dôležité je prestať piť. Jeden sa však všemožne snaží obhajovať alkohol, pije každý deň od rána do večera a počas seansy povedal: ja nie som alkoholik. Ja som sa TAK naštval, že som si musel vypiť.
Už som nás všetkých objednal aj na psychiatriu, ale pýtali odo mňa nejaké parere. Neviem, čo to slovo znamená, ale keď appear znamená objaviť sa, tak potom parere znamená asi nejaký "zjav".
Postačilo by im aj to, keby som len napísal zoznam a uviedol tam, že všetci do jedného sme parere???