Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysoká škola/práca

Príspevok v téme: Vysoká škola/práca
Penny877

Dobrý deň. Som v 3. ročníku na gymnáziu a mám dilemu.V prvom rade keď som sa rozhodovala kam ísť na strednú , ani by ma nenapadlo gymnázium. Po pohovore so školskou poradkyňou , som nad ním ale začala rozmýšľať, pretože aj tak som chcela ísť na vysokú školu. Rozhodovala som sa aj nad umeleckou školou , kde ma aj prijali, no naši mi začali do toho šprtať, že čo budem mať v rukách. taktiež som rozmýšľala nad hotelovou akadémiou,lebo som odmalička chcela mať kaviareň. Tú školu mi mama zakázala, vraj sa tam zhorším. Ako som nastúpila na gymnázium (každý deň doteraz ľutujem svoj nástup naň) pevne som bola rozhodnutá, že pôjdem na nejakú ekonomickú školu. Postupom času som od toho upustila a dala som sa na dejepisný smer. No posledný mesiac čím ďalej, tým viac rozmýšľam nad tým, či to bude mať všetko význam. Stále viac a viac rozmýšľam nad možnosťou, že si spravím barmanský kurz a že odídem do zahraničia po maturite, pretože potrebujem odtiaľto vypadnúť (osobné dôvody) , navyše všetok ten nátlak zo strany rodiny ma čím ďalej, tým viac odrádza ísť na vysokú. Preto sa vás chcem opýtať , že čo mám robiť, aký máte na to vy názor. Budem vďačná za každý názor :)