Ako sa jej zbaviť

Príspevok v téme: Ako sa jej zbaviť
abcd77

Potrebujem poradiť v jednej veci. Namotal a zaľúbil som sa do jedného dievčaťa ale zistil som že ju nikdy nebudem mať a nemám šancu. Nepovedala mi to ale viem to. Viem že má ma rada, veľa som s ňou toho prežil, stretávame sa, píše mi a je rada somnou. Ale ja sa trápim lebo ju ľubim a nemožem ju mať, zožiera a ničí ma to. Preto ma napadla možnosť zbaviť sa jej. Problém je že som na nej závisli, je to ako závislosť od cigariet. Neviem si predstaviť ako to vydržím ked s nou ukončím kontakt. Bude mi velmi chýbať.

katty103

ako mozno to vyznie divne ale ja som mala tiez takeho kamaráta tiez sa zalubil ale potom sme sa o vsetkom porozprávali ja som si nechcela pokazit take úžasné kamarátstvo, on to pochopil ,uvedomil si to aj napriek tomu sme ostali najlepší kamaráti.teraz má svoju rodinu uz sa mu pošťastilo aj babo ja mam tiež priateľa a žijeme si po svojom síce uz to nie je ako predtým ale keď sa stretneme je to stále úžasné

asdfghjkasdfghjkl

mne to pripomina situaciu jednoho kamarata, ktory je zalubeny do zadanej kamaratky - ona ma frajera, ale toho kamarata si omotala okolo prsta. on pre nu robi prve, posledne....proste vsetko co si ona spomenie. ked je frajer prec tak za neho zaskakuje /jej frajer o tom samozrejme nevie/ ked sa vrati tak kamarata chladnokrvne odkopne a ignoruje ho, no zaroven si ho udrzuje, namotava a jebe mu takto hlavu uz niekolko rokov!
je to uplne ten isty pripad ako pises. presne to iste - ona sa frajera vzdat nechce, ale nechce sa vzdat ani kamarata...vyuziva ho na vsetko co sa da a jemu to proste nevadi, je zamilovany a slepy...to bude takato ista kurva asi ta zenska...ona ta ma v hrsti a ked to ona nebude chciet stebou ukoncit ty to sam nedokazes ak si tiez zalubeny a slepy.
ale je to totalne chore, on si aj naschval hlada baby aby v nej vyvolal ziarlivost, ak ma dlhsi vztah ona mu ho vzdy znici, aby ho mala len pre seba, pritom ma frajera, ktoreho sa nechce vzdat. no ja to tiez nechapem...

adr1a.

PS. Otaznikovy ti radi dobre. Ona je na tahu ona si musi vybrat. Rozhodnut sa medzi vami dvomi. Donekonecna nejde mat a tahat sucasne dva vztahy. Stiahni sa, odmlc. Ona si musi v sebe upratat uvedomit, ci chce jeho alebo teba. Ona si musi zvazit vsetky za a proti ohladne vas. Lebo takto to moze trvat este dlho a budes trpiet este viac. Zrani polozi ta to potom este vacsmi. Ona vie co ty k nej citis co v tebe ma. Aj v tom svojom. Tak nech sa rozhodne

adr1a.

Radia ti dobre. Musis sa jej vyhybat, stranit (aby si ju nevidel nepocul nestretaval necital jej spravy, nic mat co ti ju bude pripominat ai). Hovori sa ze cas vsetko vyriesi. No nie vzdy. Niekoho amorov sip tak prestreli ze tam ani roky nepomozu.
Mne sa teraz vies co stalo? Ja na nahody neverim. Proste vsetko je dane urcene. My ludia sice mame na vyber, volby, no aj tak skor ci neskor rovno ci obklukami pride clovek tam kam mu je to dane. Pred 10r som niekoho spoznala. No po case som mu zmizla zo zivota. A teraz po 10r nas "nahoda" opat spojila. V tomto ludskom mravenisku, od seba zijeme daleko ai ai a predsa. A vies co je zvlastne? Je to 10r no on si pamata vsetko. Kazdy detail akoby to bolo len vcera. On proste na nic ohladne mna nezabudol ai

abcd77

Je to taká situácia že neviem či vydržím to aby som prerušil s ňou kontakt. To je ako keby zomrel niekto blízky alebo ako by som prerušil kontakt napríklad s mamou. Príliš som sa naviazal.

? ?

Nechce ho opustit s tebou sa bozkava, ste stale v kontakte stretavate sa....naco ta potom namotava ked vie co citis...to je pica potom, sorry.
Takto mozes cakat do nekonecna a ked sa rozidu moze si najst uplne niekoho ineho.

Vsak to s nou preber, daj jej na vyber a stiahni sa, mozno sa nakoniec rozhodne pre teba...ked jej budes chybat a uvedomi si, ze chce teba, nie jeho. Urob to tak, inak sa to nedozvies. Ked sa rozhodne pre neho mozes byt s nou tak ako doteraz ked chces cakat...

MaťkoKubko

preruš s ňou akýkoľvek kontakt, písomný, fyzický, vizuálny, komunikačný..
Pomáha heslo ZÍDE Z OČÍ, ZÍDE Z MYSLE
Strať sa jej z očí, stratí sa aj ona. Čas všetko vylieči. V júli už zabudneš že nejaká taká existuje.

abcd77

Je zadaná preto to nejde. A už som jej to dal najavo a povedala že sa jej páčim a som jej sympatický a bola by somnou ale nechce opustiť toho *******. Nepovedala mi že ma berie ako kamoša a pod kecy. Pár krát sme sa aj bozkávali a tak. Je to ako také čakanie v neistote a moja ilúzia že možno niekedy.

katty103

Čo takto jej povedať co máš na srdci ? Čo môžeš stratiť ? Môžte sa porozprávať a potom uvaž či prerušíš kontakt alebo nie