Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyvolavanie duchov

Príspevok v téme: Vyvolavanie duchov
alexa1515

Ahojte,chcem sa spýtať. S kamarátkou sme vyvolávali duchov nebolo to prvý krát najskôr to bolo v pohode,ale potom kamarátka položila otázku "ona je potom čo " napísalo to že satan. Spýtala som sa prečo..že vraj pretože ma zabije a napísal dátum mojej smrti.. Stalo sa niekomu niečo pri tomto? Ďakujem za odpovede.

veštenie nie

alexa, zahrávate sa so zlými duchmi a potom s čudujete. Koho ste si mysleli, že idete vyvolávať? Zomrelí nemajú dovolené od Boha vracať sa na zem a komunikovať s ľuďmi. Ak si aj človek myslí, že vyvoláva duchov zomrelých, nie sú to zomrelí, čo odpovedajú, ale vždy sú to zlí duchovia (padlí anjeli), ktorí sa za zomrelých len vydávajú. Preto Boh v biblii jasne povedal človeku, že nemá veštiť ani vyvolávať duchov. Toto je územie diabla.

Už nikdy viac nevyvolávajte duchov. Týmto spôsobom ste si zlých duchov pozvali do vášho života. Nájdite si na internete modlitby zriekania a oslobodenia od zlého ducha (napr. od exorcistu o. Vellu) a modlitbu k sv. Michalovi archanjelovi a častejšie sa ich modlite. Ak ste veriace, najlepšie by bolo, keby ste sa išli vyspovedať, aby ste zlomili moc zlého nad vašim životom. Ak ste neveriace vedzte, že diabla môže naozaj poraziť len Boh a preto je dobré utiekať sa k nemu a prosiť ho o pomoc a ochranu pred satanom.