Ahojte ľudia potrebujem od vás radu.
Mám frajera 6 rok. Keď sme sa poznali 3 roky chcela som zasnúbiť, ale on nechcel ani počuť. A tak som to nechala tak. Zatvárala som oči pred realitou. Zamilovanosť bola tou silnou drogou. Kto nebol zamilovaný a slepý? Keď som mu povedala od srdca ľubim ta a frajer mi povedal ja ťa mám len rad. Trošku ma to zranilo. Neustále chcel sex a sex. Ale ja som chcela niečo iné. Aby ma obsypával lichôtkami a komplimentami a aby bol gavalier.
Keď prišiel s práce a stretli sme sa tešila som sa na neho ale bol na mňa ironicky až arogantný akoby som ja mohla za všetok ten stres čo mal v práci. Bolo mi do plaču. A keď išla autobusom domov tak som plakala.
Potom sa ku mne správal ukážkovo veľmi dobre a krásne. Hovoril mi zamilované slová a bol vášnivý. Proste menil aj náladu či čo. Neviem. Ale pri tých najťažších chvíľach v mojom živote pri mne stál a podporoval ma pri všetkom. Súcitil som ňou. Prežili sme zlé obdobia aj to najkrajšie. Aj sme sa veľa hádali či to boli maličkosti ale alebo umelo vytvorené nedorozumenia. A keď sme si na to spomenuli tak sme sa na tom nasmiali. A nevadilo mu ako chodím oblečená a nevadilo mu ako sa správam. A teraz po 6 rokoch mu na mne vadí všetko.
Chce ma prerobiť, preobliecť a prevychovať na obraz svoj. Mňa to zamedzuje. Som s toho nešťastná. Je mi s toho zle. Síce ho ľúbim a chcem dobre pre náš vzťah. Príde problém tak si to vydiskutujeme či sa pohádame a potom dáme kompromis alebo sa nebavíme. Ale je to slušný chalan nepije alkohol, dá si len príležitostne, nechodí na diskotéky, nepodvádza ma a veľmi veľa pracuje. Ale býva u rodičov. Ale inak je zodpovedný a jednom zmysle slova zodpovedný. Byty a domy v Bratislave sú veľmi moc drahé a hypotékou sa zaťažovať nechce. A navrhovala som, že v Rajke či pri Rakúskych hraniciach sú domy veľmi lacné. A môj návrh zamietol. Rozprával, že chce žiť v Rakúsku ale boli to keci. A silou mocou si chce kúpiť auto. A najviac na ňom neznášam keď je občas namyslený a pyšný. To ma vytáča. Išla som s prvého skúšobného dňa v práci domov. A zastavila som sa u frajera doma. Bola doma len jeho mama. Nejakí chlapíci im robili bránku. A jeho mama ma síce pohostila ale nebola ku mne príjemná. Povedala som to frajerovi a bránil svoju mamu. Tak som to nechala tak. Jeho mama ma nemá rada. Nie som jej typ asi. Zomrel mi dedko a nepopriala mi ani úprimnú sústrasť. Strata bola čerstvá :-(. Bola som nahnevaná.
Milovanie najprv vôbec nešlo. Moje telo ho nechcelo prijať. Po par mesiacoch ho prialo ale keď do mňa vošiel tak som necítila nič ale len bolesť. Ja som bola vystrašená a bolo mi do plaču. A hovorila som boli ma to nie. Ale pokračoval ďalej. Potom prestal. Ani ma nebozkával a ani ma neobjímal. Pozeral sa na mňa tak ľahostajne. Milovanie bolo pre mňa sklamanie. Proste to nejde ako som si to prestavovala ja. Po zdravotnej stránke som zdravá. Všetky testy vyšli v norme.Ráz som čítala jeden článok, že vagína vie rozoznať pravého muža. A keď nie je pravý tak či sa zasekne alebo žena je suchá, alebo nemôže otehotnieť. Chcem sa vydať a založiť si rodinu. A keď sa rozprávame o budúcnosti tak sa len hádame. Dáva mi hypotetické otázky a potom ma skúša, kritizuje a ponižuje.
Ako verného priateľa si ho viem predstaviť s ktorým si pokecať a zasmiať ale ako partnera a manžela si ho neviem bohužiaľ predstaviť :-(. Keby sme boli manželia tak sme spolu dva roky a hádame sa a bola by to fraška. Síce sa priťahujeme, rozumieme v daných témach rozhovoru. Bozkávame sa. Ale niekedy mám pocit, že to čo ku mne cíti je vášeň a zamilovanosť a nie realita. A ja mu nechcem ublížiť. Chce aby som nosila oblečenie len to čo chce on a keď vyjadrím svoj názor tak mi vynadá alebo sa nebaví. A keď som veselá a smejem sa tak zase ma len upozorňuje. Nič sa mu na mne nepáči. chcel by ma prerobiť.
Neviem čo mám robiť. Povedala som si, že budem robiť všetko podľa seba a keď mi bude nadávať tak mu poviem, ak sa ty nepáči tak si nájdi takú akú si predstavuješ ty a ktorá sa bude páčiť tvojej mame. Ja nemám silu s tebou bojovať, hádať sa. A budem mu robiť naprieky.