nemam kamaratov....

Príspevok v téme: nemam kamaratov....
petoooooooooo

volam sa peter, mam 15 rokov, na zakladnej skole som mal same jednotky...ostatny si zvykli....no ja som si moc s chalanmi nerozumel proste oni riesili airsoft a counterstrike a to mna nebavii....samozrejme ze ani na telesnej sa mi nedarilo....ale mal som nejake kamaratky a sedel som s babou kamaratkou.....no a ptm som sa tesil na strednu aj ked zakladka mi chyba lebo ja som ich mal rad a asi aj niektory mali mna ale proste vtedy som nenadaval, nepil a tym nieste asi zajmavy...no a na strednu som sa dostal .... a je to celkom dobre lebo mam nejakch kamaratov a ideme kazdy piatok von napriklad.....ale oni ma beru len tak si myslim .....lebo oni maju najlepsich kamaratov a aj vela inych....no samozrejme ze zas si rozumiem s babami tiez dobre.,......ale ja nechcem byt ku kazdemu vtieravy ....sak ano sme kamarati v triede ale ze by ma niekto mal velmi rad ...neviem ...... no a vec je ta ze oni kazdy maju svojich kamaratov...ale ja som nikdy nechodil moc na kruzky....ja som rad doma a mam rad svojich rodicov .....no a tak mi je tak luto ze ja vlastne nikoho ineho nemam len tych co su v skole a je dost tazke si ich udrzat ...lebo ja ich potrebujem ale oni mna nie lebo oni maju kazdy svojich kamaratov....no takze som nemal nikdy naj kamarata ....alebo tak ze vela kamaratov mimo skoly a tak ...samozrejme ze na strednej som sa zmenil....ze uz som neni taky nejaky ze ucim sa vsetko ...praveze ja sa doma ani moc neucim...ja si vsetko pamatam z hodiny ...no ale vsetkym sa znamky pokazili zo zakladky okrem polky triedy ale to su baby ...no a mne vychadza zasa len jedna dvojka ....ja neviem preco ale ja proste neviem preco no mne sa ta skola zda aj tak lahka (gymnazium)....no tak nechcem mat zle znamky koli tomu aby som zapadol alebo tak ....ani opity som este nebol - nepride mi to dolezite....proste mam velmi rad deti, a hrat sa s nimi....mam rad fotenie, rodinu a tak .....a nepotrebujem fajcit ani pit.......no len mi je to trapne ked vsetci idu niekam s kamosmi a mne nevadi ze som doma ale chcel by som aj ja nejakeho kamarata naj a nejaku babu kamaratku ktory su podobny ako ja ......neviete mi poradit ako ho najst ??? dakujem

Bnb

Ahoj, neviem prečo ale ja sa s ľuďmi na týchto fórach tak stotožňujem aaa ty nie si výnimka. Tak napíš. (secretop258@gmail.com)