Neviem, co s tym.. ako s tym bojovat :-((
Zalubena do knaza
Srandičky si môžu robiť tí nevyzretí mladíci, ale jedným si môžu byť istí, je to peklo. Ak si niekto zoberie druhú ženu, tak neviem, kedy sa z očistca dostane, pravdepodobne o tisíc rokov.
Len toľko. Žiaden biskup manželstvo pred Bohom nemôže rozviesť, lebo je menej ako Boh.
Možno vám to všetko odpustí vďaka vašej jednoduchosti... Možno.
A je tam niečo urážlivé?
To sa mam akoze teraz urazit? :D
-Dievča, pokiaľ je to katolícky kňaz, tak ruky preč od neho! Rady tu už máš, nebudem ich opakovať.
-Filip, prečo si mal pochybnosti? Sú tu len dva nicky, kt. osoby využívajú štylistickú figúru založenú na redundácii. Len neviem, kt. z nich sa na fóre pohybuje dlhšie.
To je :)
Dik za info. Nech sa Ti dari.
Ahoj brasko ano som to ja. Minule tu jedna pisala, ze mala svoj nick a zrazu pod nim pisal uz niekto iny. Nechapala ako je to mozne lenze ten druhy nick sa uz stihol medzitym aj zaregistrovat a ona tak prisla o svoj nick. Tak som sa radsej zaregistrovala aby mi tiez niekto toto neurobil. Lenze sa mi nechce zakazdym ked som tu prihlasovat. Len uz ma ako adr1u nepusta tak som si preto dala tu bodku za meno :D
A nepytaj sa takto ci som to ja. Myslim, ze moj styl je nezamenitelny)
Adria, si to ty?
Teba skor vzrusuje rajcuje kvazi jeho nedostupnost :D
Pozri. Prestan chodit kde on sluzi omse a chodievaj inde. To iste co sa spovede tyka. Vyhybaj sa mu.
Vela zien je zalubenych do knazov. Mnohi to aj zneuzivaju. Poznam takych, co maju milenky, utajene rodiny deti, potom jeden ma svoju lasku stale pri sebe a vsade kde ho prelozia chodi s nim prezentuje ju ako svoju sestru, zas znam skupiny knazov (5-6) a ti chodia po kupelnych mestach a riadne sa tam v podnikoch zabavaju balia baby tanecky a potom sex.orgie na izbach ai, alebo zas ti co oblubuju hazardne hry herne ai.
Odpovedz si uprimne. Co od tohto pobluznenia vobec ocakavas? Mozno ani realitu nechces, staci ti byt len platonicky zalubena. Ked som obcas u starkej v katolickych videla fotky knazov ked boli vysveteni tak ti poviem, vsak vacsina tak asexualne posobi vyzera. Mozno z 50tich su len 2-3 k svetu. Teba skor len ta predstava iluzia nedostupnost tabu ai na tom vasom knazovi láka a pritahuje. Takze budicek, preplesk zlava zprava, studena sprcha a tam sa poobzeraj po dakom normalnom muzovi))
to ze mas niekoho rada nie je chyba, mozes mu zelat dobre, modlit sa za neho a tak. Problem je, ked ho chces pre seba. Potom urobis najlepsie, ked sa budes vyhybat jeho pritomnosti. Chodievaj na omse a hlavne na spovede niekam inam.
mam 35.. a neviem nanho prestat mysliet..som zufala